OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

FAKPress

Nytt datum 13 januari 2024, köpta biljetter gäller till det nya datumet.

 

Har du inte möjlighet att gå så får du biljettpengarna återbetalda – maila i så fall ellen@folketspark.com och ange ditt biljettnummer – senast 14 december!

Ev. återköpta biljetter kommer att släppas via Tickster 18 december och kommuniceras via sociala medier.

 

♥  Tider
18:00 – Entré / Servering / bar / merch (Parketten) öppnar

19:30 – First Aid Kit I Teaterladan
Konserten beräknas slut 21:20

 

Vi skannar din biljett när du går in i Teaterladan, där spelningen är. Du får inte ta med dig någon större väska in på konserten eller hänga in den i garderoben. Väskor under 40x40x20 cm är okej, men kommer att kontrolleras. Alla kommer visiteras.

 

Garderob & WC

Bevakad garderob finns en trappa ner i huvudbyggnaden (30 kronor), där finns även toaletter.

 

Mat och dryck och merch mm.
FC gruppen säljer öl, cider, vin & alkoholfria alternativ samt enklare mat på parketten (pokébowl, räkmackor, korv m bröd och fika) och från foodtrucks (grillad fläsksida eller stekost med mango, kål och chill som serveras i baguette, alternativt hamburgare/pulled jackfruitburgare). Kom gärna tidigt och häng med en öl, god mat och trevligt sällskap.

 

Merch, t-shirts etc säljs inne på parketten.

 

♥ Ta inte med
Paraplyer, stolar, väskor, egen mat eller dryck, flaskor, djur, professionella kameror och ljudinspelningsutrustning.

 

Biljetten
Glöm inte att ha din biljett redo! Det går bra att visa biljetten i mobilen.
Tickster, som säljer våra biljetter, hjälper dig gärna om du inte hittar ditt mail med biljetten.

Konserten är slutsåld, det finns inga biljetter att köpa i entrén.

 

Buss & Tåg
Huskvarna tågstation samt busshållplatserna för linje 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: www.jlt.se. Närmaste hållplatser är Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Station och Huskvarna Kungsporten.
Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det!

 

Parkering
Det finns ca 700 fria parkeringsplatser runt om Folkets Park. Du som har möjlighet, ställ bilen hemma och ta tåg eller buss hit.

Välkommen!

First Aid Kit åker på turné i höst och stannar hos i Teaterladan (inomhus) den 26 november 2023.   Nytt datum 13 januari 2024!

 

Fjolårets skimrande album ’Palomino’ följdes av en rad utsålda spelningar på stora arenor i såväl Europa som USA och First Aid Kit befäste därmed sin position som ett av vår tids mest älskade svenska band. Med start på Pustervik i Göteborg den 30 okt, kommer systraduon i First Aid Kit under hösten att genomföra en intim, avskalad turné i Norden som går under namnet ’Visions of the past’. 

”Vi är så glada att äntligen kunna berätta om vår nya turné: Visions of the Past. Vi kommer göra några få utvalda intima spelningar i Skandinavien den här hösten och vintern. För att fira att vi har hållit på med musik i 16 år (!!), ska vi åka tillbaka i tiden med er. Vi ska på en resa från allra första EPn Drunken Trees, till vår senaste platta Palomino och vidare. Vi kommer slänga in en hel del av våra favoritcovers också. Det kommer vara en mer avskalad akustisk spelning, precis som det var när vi började spela. Det här är något vi har velat göra länge och känns så himla roligt att det äntligen blir av! Hoppas verkligen vi ses! xx K & J”

Resan som First Aid Kit gjort från huset i Svedmyra till de stora scenerna är inget annat än sensationell.  Idag har systrarna över en miljard streams, hyllmeter med priser samt tusentals mil i turnébussen – både i Europa och USA – i ryggen. Men trots framgångarna verkar den djupa kärlek till musik som en gång satte duon på allas läppar vara precis lika uppriktig och oförstörd som när allt startade för 16 år sedan. För att fira detta kommer First Aid Kit under hösten att genomföra tio konserter i Norden där lyssnarna kommer att få njuta av låtar från hela karriären – alltifrån debut-EP:n ’Drunken Trees’ (2008) till förra årets unisont hyllade ’Palomino’ samt några av systrarnas mest älskade covers.

Häng på låset när biljetterna släpps fredag 29 sep kl 10.00.

 

 

Artistinformation

First Aid Kit – Nytt datum

Den gamla biljetten gäller till nya datumet!

Lördag 13 januari 2024

Entrén öppnar 18:00

Konsertstart 19:30

Teaterladan

Ingen åldersgräns (18 år i baren)

695 kr + serviceavgift 55 kr

Utsålt

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer