huskvarna2

Vi är otroligt glada över att åter igen få presentera en härlig sommarupplevelse fylld av musik, underhållning och massor av roliga aktiviteter, och nu i fler städer! Vår turné tar oss till 11 olika städer runt om i landet och bjuder på en fantastisk mix av evenemang som kommer att göra sommaren minnesvärd för alla som deltar.

Fri entré – Allsång – Melodikryss – Fina vinster – Show med Skoglund Entertainment – Giveaways

Kom och fira sommaren med oss en eftermiddag i musikens tecken. Vi kan utlova en show med allsång ledd av Skoglund Entertainment, melodikryss, fina priser och självklart är Rolfs Flyg & Buss reseledare på plats för att prata resor!

Datum: 4 augusti
Evenemang startar: 15:00
Slut: ca 16:30

Kom gärna i god tid för att säkra en sittplats.

Plats: Folkets park, Huskvarna
Närmaste hållplats: Majgatan / Huskvarna station

OBS! Under sommarturnén råder det för tillfället totalt väskförbud. Förbudet gäller alla typer av väskor, oavsett storlek, såsom handväskor, tygpåsar och plastkassar. Skötväskor inkluderas dock inte i förbudet. Undantag kan även göras av medicinska skäl. Detta förbud innebär också att man inte har tillåtelse att ta med sig andra föremål in på evenemangsområdet såsom egna stolar, mat och dryck, djur, alkohol, paraplyer med mera. De tillhörigheter som tas med på evenemanget ska få plats i en ficka.

Begränsat antal av bord och stolar finns på eventområdet. Det kommer även finnas picknikfiltar att låna. Vänligen kom i tid för att säkra en plats.

Observera att arenan inte har möjlighet att tillhandahålla förvaring av personliga tillhörigheter.

Evenemanget är gratis men vi vill gärna att ni anmäler er här. Det kommer lottas ut presentkort bland de som anmält sig men alla är välkomna oavsett anmälan!

 

Artistinformation
instagram
rolfsbuss
tiktok
@Rolfsbuss

Sommarturné med Rolfs Flyg och Buss

Gratis - anmälan krävs

Söndag 4 augusti 2024

Konsertstart 15:00

Utescenen

Gratis

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer