Biljetter till evenemang i Huskvarna Folkets Park kan köpas direkt här på vår webbplats. Du hittar direktlänken i anslutning till varje arrangemang i vår kalender. Klicka på länken och köp biljetten direkt, du betalar med swish, kort eller internetbank. Har du inte möjlighet att betala via betalkort eller internetbank är du välkommen att kontakta vår biljettleverantör Ticksters kundtjänst 0771-47 70 70 (vardagar 8-17, lörd 10-14). De kan hjälpa dig att genomföra en manuell beställning för betalning via bankgiro.

Om du medger att vi har möjlighet att skicka dig fortlöpande information (sätt ett kryss i rutan när du köper biljetter), skickar vi dig vid vissa tillfällen information via mail eller sms samma dag eller dagen innan en konsert med ev ändrade tider, parkering, garderob och övrig information som gäller just det arrangemanget. Detta brukar vara väldigt uppskattat. Obs! Tänk på att du måste ha kryssat i rutan vid biljettköpet för att erhålla informationen.

Varför har jag inte fått min biljett?

Den i särklass vanligaste anledningen till att du inte fått din biljett är att det mail vi skickat till dig fastnat i ett spam-filter. Ta först en titt i alla eventuella mappar där din e-postklient lägger skräppost. Ligger det inget mail från Tickster där inom 30 minuter så finns det antingen inget köp eller så har din e-postklient (eller liknande) blockat mailet. Om du skrev ner ditt referensnummer från när du köpte din biljett, kan du ladda ner den själv på download.tickster.com
Hittar du ingen biljett kan du ha råkat skriva in en felaktig mailadress och då är du välkommen att kontakta Tickster så reder vi ut det.

Jag hittar inte mailet med biljetterna

Ingen fara, har du referensnumret kvar kan du alltid ladda ner dina biljetter på download.tickster.com
Om du saknar referensnumret kontaktar du Ticksters kundtjänst. Var vänlig att ha uppgifterna som användes vid köpet redo – vi kommer att behöva dessa för att kunna hitta ditt köp. Det snabbaste sättet är att skriva ett mail till Tickster med alla personuppgifter du kan ha använt, klicka här.

Kan jag få en mobilbiljett?

Alla biljetter köpta via Tickster är redan mobilbiljetter.
Öppna biljetten i din smartphone genom att klicka på länken du fick i ditt kvittomail.
Om du har en iPhone kan du enkelt lägga till biljetten i din wallet.
Du kan även gå in med ditt referensnummer här: download.tickster.com

Presentkort

Väl belopp själv; 100, 200, 250, 300, 400, 500, 750 eller 1000 kr – här köper du presentkorten.

Varje presentkort har en unik kod som du använder när du ska betala dina biljetter online. När du väljer betalmetod så väljer du alternativet presentkort. Slå in koden och om presentkortet täcker hela köpbeloppet + lite till så kommer resterande summa finnas kvar på ditt presentkort. Om presentkortet inte täcker hela köpbeloppet så betalar du resterande summa med antingen kort eller internetbank. Väldigt smidigt!
Vid eventuella frågor rörande presentkort, vänligen kontakta Tickster på : 0771 – 47 70 70

Mat och dryck

Observera att Huskvarna Folkets Park är restaurang, ni får EJ ta med egen mat och dryck. Restaurang Stockmakaren innehar serveringstillståndet i Huskvarna Folkets Park. All förhyrning där ni ska ha mat och dryck måste gå via Stockmakaren 036-13 04 10. Vi klarar allt från det lilla till det stora sällskapet, med plats för upp till 800 matgäster i samma lokal.

Fler vanliga frågor

Tider

När öppnar ni?

Det står vid respektive arrangemang här på hemsidan.

När stänger ni?

När det inte står här på hemsidan är det ofta vid konsertkvällar vi inte kan ange en exakt tid, i regel stänger vi efter den sista konserten är slut. Tiden varierar beroende på antal band samt längd på framträdandet. Artisten bestämmer själv innehållet i framträdandet.

Kvarglömt / Upphittat

Ring 036-13 02 89 under dagtid eller maila oss

Inställd konsert

Får jag tillbaka mina pengar om konserten ställs in?

Ja. Vid inställt evenemang återköps biljetten under en månad efter det att konserten skulle ha ägt rum. Efter denna månad är återköp inte längre möjligt. Serviceavgiften återbetalas ej.
Observera att vi säljer våra biljetter till huvudakt. Supportakt kan med andra ord tillkomma eller falla bort. Biljetter återbetalas endast då huvudakt ställer in konsert.
En biljett till en festival återköps endast om hela festivalen ställs in, ej om enstaka band ställer in på grund av sjukdom eller annan orsak som vi inte kan kontrollera, eller påverka.

Vad betyder Högt biljettryck / Fåtal biljetter / Utsålt?

Högt biljettryck – vi rekommenderar att du köper biljett i god tid då det kan bli slutsålt.
Fåtal biljetter! – få biljetter kvar till försäljning.
Utsålt! – inga biljetter finns kvar till försäljning.

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer