HFP-Molly-och-Victor-1x1-updated

OBS att Polisen har utfärdat ett totalt väskförbud, vilket innebär att du INTE får ta med dig någon väska in. Det gäller även handväskor, mobilväskor, magväskor osv.

Det finns ingen garderob eller effektförvaring under evenemanget. Du kan därför inte lämna in dina tillhörigheter någonstans.

 

Vill du bo på hotell i samband med vår konsert har vi ett kanonbra erbjudande tillsammans med John Bauer hotell som du hittar här!

Victor och Molly, Molly och Victor. Två av Sveriges största stjärnor tillsammans för en kväll hos oss i Huskvarna Folkets Park. En drömkombination med varsin egen spelning som vi med glädje välkomnar till Utescenen 10 augusti. 

VICTOR LEKSELL

Guldmickenvinnare, 40 000 i publiken under VG-Lista på Rådhusplassen i Oslo, en magisk succé på Lollapalooza Stockholms main stage och en bejublad Nordenturné – 2023 ställde Victor Leksell ner skåpet och bevisade att han är en av landets största, bästa och mest älskade liveartister. Och det gjorde han med bara ett album i ryggen. Nu siktar Victor ännu högre. Med den nya skivan ”Tid & Tro” kommer han tillbaka till oss i Huskvarna Folkets Park den 10 augusti. 

Victor besökte oss redan 2018 som support till Tjuvjakt och 2022 stod han på scenen med Miriam Bryant – nu är han alltså tillbaka på Utescenen – större än någonsin.

MOLLY SANDÉN

År 2022 gjorde hon sin största turné någonsin, ”DOM SKA VETA” Arena Tour, efter det kritikerrosade albumet med samma namn. Albumet blev Grammisnominerat och turnén fick hyllade recensioner.

Nu gör Molly en sommarturné och den 10 augusti intar hon för första gången utescenen hos oss.

Med över 900 miljoner streams på Spotify, turnéer som sålt slut på rekordtid, mängder med Platina-singlar och album samt prestigefyllda priser är Molly Sandén en av Sveriges tveklöst största artister och låtskrivare. Vi välkomnar äntligen Molly till Huskvarna.

Artistinformation
instagram
victorleksell
instagram
m0llys
spotify
Victor Leksell
spotify
Molly Sandén

Molly Sandén och Victor Leksell

En perfekt kväll i Folkets Park

Lördag 10 augusti 2024

Entrén öppnar 18:00

Konsertstart 20:00

Utescenen

Ingen åldersgräns (18 år i baren)

595 kr + serviceavgift 55kr

Köp biljett

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer