Bolaget Rodeo Gen 1x1

Här kommer ett erbjudande från John Bauer hotel inför Bolagetkvällen! Läs mer här!

Sveriges största band – självklart tillbaka hos oss igen 24 augusti 2024!

 

Bolaget bildades år 2019 i Falun och har sedan dess tagit Sverige med storm. Med över 200M streams samlade under fyra korta år har Bolaget blivit ett av de hetaste namnen i musikbranschen. År 2022 gjorde Bolaget årets mest streamade låt med ”Kan inte gå” som idag har över 71M streams. Bandets megahit ”Ikväll igen” (43M streams) blev även sommarens mest streamade låt, i år. Nu står det även klart att “Ikväll Igen” är den mest streamade låten i Sverige 2023, följt av “Kan inte gå” som är den näst mest streamade, detta är något som ingen artist tidigare lyckats göra.

 

Förutom musiken har Bolagets energifyllda liveshow väckt stor uppmärksamhet runt om i landet och beskrivits som en av Nordens bästa nya liveakter. I år gav de dessutom sig ut på deras största turné hittills, ”Tourinho”, med 30 stopp över hela landet – bland annat på utsålda konserter på Gröna Lund i Stockholm, Liseberg i Göteborg och hos oss i Huskvarna Folkets Park.

 

2024 är det dags för Bolaget att möta den svenska publiken igen. Med rusning på biljetterna i Malmö Arena så var det inte mycket att fundera på, bandet tar den nya showen RODEO på turnè! Utöver festivalspelningar så har Bolaget valt ut ett exklusivt antal städer för showen RODEO. Detta är något helt annat än ni någonsin upplevt förut, en helkväll med och av Bolaget.

 

Biljetter släpps måndag 18 december 10.00

Artistinformation
instagram
bolagetrecords

BOLAGET

Sommarens bästa festkväll

Lördag 24 augusti 2024

Entrén öppnar 17:30

Konsertstart 20:00

Utescenen

Ingen åldersgräns (18 år i baren)

495 kronor + serviceavgift 55 kronor

Köp biljett

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer