Pressbild 1x1

Vill du bo på hotell i samband med konserten har vi ett erbjudande tillsammans med John Bauer hotell som du hittar här!

Carola Häggkvist är en av Sveriges mest älskade och respekterade artister. 1983 fick hon ett monumentalt genombrott med ”Främling” när vann hon med maxpoäng i den svenska Melodifestivalen. Efter den dagen blev hon Carola med hela svenska folket och är det än idag. Sedan dess har hon varit ständigt aktuell och har en självklar plats i rampljuset, känd för sin fantastiska röst, karismatiska scenframträdanden och en bred repertoar som sträcker sig från pop till gospel.

Carolas karriär har varit fylld av minnesvärda ögonblick och stora framgångar. Hon har representerat Sverige i Eurovision Song Contest vid totalt tre tillfällen, bland annat 1991 då hon vann hela tävlingen med ”Fångad av en stormvind”. Hennes musik har berört hjärtan över hela nationen med hits som ”Evighet” samt ”Mitt i ett äventyr” och har även hittat en ny publik de senaste åren när hon samarbetat med både Benjamin Ingrosso och Zara Larsson.

Under hela 2023 firade hon genombrottet och sin kärlek till rock, pop, gospel, musik och julen med unika konsertserier och rönte återigen framgångar på topplistorna. 2024 innebär dock inte att Carola kommer ligga på latsidan och under året kommer hon fortsätta trollbinda sin publik med sin kraftfulla röst både genom nya musiksläpp och flera unika konserter.

Artistinformation

Carola

En popdrottning intar Utescenen

Fredag 9 augusti 2024

Entrén öppnar 18:00

Konsertstart 20:00

Utescenen

Ingen åldersgräns (18 år i baren)

595 kr + serviceavgift: 55 kr

Köp biljett

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer