30 mars

ROCKABILLY I PARKEN

  • Datum: lördag 30 mars, 2019
  • Tid: 21 - 01
  • Inträde: 295 kr + förköpsavgift. (det finns även biljetter att köpa i entrén för 350 kr)
  • Scen: Parketten (inomhus)
  • Åldersgräns: 18 år, även i målsmans sällskap.
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

En härlig rockabillykväll i klassisk folkpark!

Entrén öppnar kl 21
Ed Cavin & The Blue Kings 21:30
Eva Eastwood 22:30
JLT: 23:45 ca

Biljetter på förköp 295 kr + serviceavgift, denna länken. 
Det finns även biljetter att köpa i entrén för: 350 kr (vi tar kontanter, swish eller kort i entrén)
 
* Garderob 20 kr (kontanter eller swish)
 
* Servering, mat & dryck (kontanter, kort eller swish)

Eva Eastwood

Att Eva Eastwood går sin egen väg på den svenska musikscenen är närmast ett understatement. Som ingen annan har hon kryssat mellan 50-talsdoftande svensk rockabilly och rock´n roll så framgångsrikt att hon numera är ett namn bland 50-talshjältar som Elvis Presley, Wanda Jackson och Carl Perkins på Rockabilly Hall of Fame i USA. Med flera hundra låtar registrerade hos Stim och massor av idéer, utkast och kassetter som ständigt dyker upp i nya lådor fortsätter en av Sveriges mest produktiva artister att skriva sin egen melodi.JLT – John Lindberg Trio

Med ena foten i klassisk rockabilly och den andra i modern rockmusik har dalatrion John Lindberg Trio – eller JLT helt enkelt – blivit en av Sveriges mest älskade liveakter. John Lindberg Trio albumdebuterade redan 2006 som John Lindberg Rockabilly Trio och har sedan dess hunnit med ytterligare sex album.

John Lindberg växte upp i ett hem där klassisk rock ’n’ roll var en av hörnstenarna och han fastnade tidigt för femtiotalets rockmusik, och började turnera redan i de tidiga tonåren. Under gymnasieåren bildade han John Lindberg Rockabilly Trio, med Martin Engström på bas och Joakim Dunker på trummor, och strax därpå albumdebuterade bandet och gav sig ut på vägarna. Sedan dess har det bara rullat på för John Lindberg Trio, med album på album och turné efter turné har de byggt ett namn för sig med topp tio-placering på albumlistan och utsålda spelningar runt om i landet som resultat.

Genom karriären har John Lindberg Trio breddat sitt femtiotalsinspirerade rockabilly-sound med influenser från bland andra Led Zeppelin, The Sonics, Steve Earle, The Beatles och The Fabulous Thunderbirds. Samtidigt tittar de ständigt framåt, med en stadig utveckling mot ett mer kontemporärt sound, som exemplifierat på Dig It! som är lika delar 1910 och 2016. Energiskt  och med stora delar charm och nerv, det är i liveformat som John Lindberg Trio är i sitt esse.

Självsäkert, närvarande och genomsyrat av kreativitet och oräddhet, ett lika klassiskt som modernt rockband som inte lämnar någon oberörd.

 

Ed Cavin & The Blue Kings

Energetic, primitive, rough & tough 50s Rockabilly/Rocknroll.
Based in Enviken, Sweden. 

Tyvärr måste Ruby Ann (Portugal) ställa in, Eva Eastwood ersätter!

HOTELLPAKET

Vi har i samarbete med John Bauer Hotell ett väldigt förmånligt hotellpaket inkl biljett, hotellrum & frukost.
Mer info hittar du på John Bauer Hotells hemsida