KORR-FB-evenemang Header-webb-2

Sugs in i en förtrollande värld – ta oss i handen och följ med Pettson & Findus, dansa loss med Bamse & Lova, förbluffas av trollkarlen Daniel Kane och sjung med Arne Alligator.

Dörrar: 13:00
På scen: 14:00 – 15:30
Meet & Greet: 15:30 – 17:00.
Beräknad slut: 17:00.

Ingen åldersgräns. Biljetter gäller alla from 1 år, onumrerade sittplatser.

 

Barnkalasfestivalen

Familjefesten åker på Sverigeturné

I sommar åker Sveriges största barnkalasfestival på turné i hela landet. Barnkalasfestivalen är precis vad det låter som; en blandning av barnkalas och festival, dit alla är välkomna, stora som små. Med en blandning av barnkalas och festival så får besökarna följa med in i en förtrollande värld – tillsammans med några av våra mest folkkära barnkaraktärer.

»Här finns något för både barn och skrynkliga barn… och viktigast av allt är att alla barn, oavsett ålder, ska få chansen att uppleva något riktigt, riktigt roligt tillsammans. En skrattfest för hela familjen!«

Fanny Wistrand (som spelar Findus)

Över 25 000 barn och vuxna besökte Barnkalasfestivalen sommaren 2023. Våra folkkära barnkaraktärer gjorde femton stopp på torg och scener som Dalhalla, HX-festivalen, Skärgårdsfesten, Parksnäckan och Humlehagen.

 

Om festivalens artister

Bamse & Lova

Bamse och Lova bjuder på sing-a-longfest med klassiker som Huvud, axlar, knä och tå, Imse vimse spindel och massor av andra välkända barnlåtar. En av Sveriges mest populära sång- & dans­föreställningar.

Arne Alligator

Arne Alligator sjunger och dansar till tonerna av sitt liveband, som framför de välkända sångerna. Han är även aktuell med en tv-serie som släpps 2024. Vi ses i djungeln för en fantastisk konsert­upplevelse.

Pettson & Findus

En familjeföreställning där alla får vara med och sjunga och skratta åt Pettssons alla tokerier. Allra oftast följer Findus med, men när Findus måste vakta gården så är det Prillan eller Högsta Hönset som får vara med och skoja.

Daniel Kane

Daniel Kane är en magiker och illusionist av den nya generationen. Som finalist i Talang och med modern visuell magi i form av eld, papegojor och tankeläsning så tilltalar hans show hela familjen.

Barnkalasfestivalen

Magi, sång och dans. Välkomna på Barnkalasfestivalen

Söndag 18 augusti 2024

Entrén öppnar 13:00

Konsertstart 14:00

Utescenen

Ingen åldersgräns

250 + serviceavgift 25kr

Köp biljett

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer