OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Processed with VSCO with a6 preset

Här får du information som kan vara bra att veta inför ditt besök.

Hoppas du får en fantastisk kväll!

HÅLLTIDER
18.00 Insläpp
20.00 Start
23.00 Slut

Obs! Notera att konserten börjar prick 20.00, så kom i god tid innan dess!

ÅLDERSGRÄNS
13 år. Åldersgränsen gäller även i målsmans sällskap. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är inte heller barnvagnar tillåtna.

BILJETTER
Dina biljetter finns sparade på ditt konto på www.ticketmaster.se och i Ticketmasters App. Biljetterna har även skickats till din e-post samma dag som de köptes

För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna scanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att i god tid logga in på ditt konto för att ladda ned biljetterna till din mobiltelefon – gärna 24 timmar innan evenemanget börjar(om alla gör det på plats i entrén blir nätet lätt överbelastat och det kan då ta tid att få fram biljetterna).

Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, det måste vara själva biljetterna, som innehåller en streckkod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med Ticketmaster på 077-170 70 70.

Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats, alla biljetter säljs via Ticketmaster.se

SÄKERHET
Om du behöver ta med en väska, är väskor av max ”ryggsäcksstorlek” tillåtna. Tänk på att endast packa det mest nödvändiga för att du ska få en fantastisk kväll. Av säkerhetsskäl kommer visitering att ske i våra entréer så var beredd på att visa din packning.

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar (eller andra typer av stolar), sittpallar, bord och dylikt, gåstavar, glasflaskor, petflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs.’

Arrangören ansvarar inte för paraplyer,stolar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.

MAT OCH DRYCK
Det kommer finnas försäljning av mat samt alkoholservering på plats. Du får inte ta med egen mat och dryck in på konsertområdet!

FOTOGRAFERING
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.

TILLGÄNGLIGHET
Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas inom konsertområdet, för de som köpt hcp-biljett.

När två av Sveriges största popdrottningar, Veronica Maggio och Miriam Bryant, samarbetar blir resultatet, inte helt oväntat, mästerligt. Efter släppet av den hyllade låten ”Under någon ny” avslöjar nu duon att de åker ut på gemensam turné, som den 19 augusti kommer till Huskvarna Folkets Park   

 

“Efter att ha skrivit musik ihop, slagits, hånglat, stressat, pratat, sjungit, firat en vinst och en förlust, varit svartsjuka, imponerade och stöttande, är vi fan helt redo för turné ihop. Det blir garanterat det mäktigaste vi båda gjort. Vi kommer inte att spela efter varandra, utan samtidigt. Det kommer bli alla superlativ i världen på så många sätt. Kom dit så fattar ni” Veronica & Miriam

 

Det lär väl knappast ha undgått någon att två av Sveriges största popdrottningar, Veronica Maggio och Miriam Bryant, inlett ett samarbete kring nyligen släppta “Under någon ny”. I samband med singelreleasen bjöd duon och regissören Jonas Åkerlund in till ett 30 minuter livesänt musikaliskt drama, där de framförde egna och varandras låtar, för att avsluta kvällen med den storslagna duetten “Under någon ny”. Med andra ord; en försmak av vad vi kan förvänta oss av den gemensamma turnén som består av sju stopp och sträcker sig hela vägen från Skellefteå i norr till Borgholm i söder. Med två av landets mest prisade låtkataloger i ryggen, kommer artisterna bjuda på helt unika konsertkvällar, där de alltså kommer stå på scen samtidigt.

 

Miriam Bryant och Veronica Maggio har under sin tid i rampljuset blivit två av Sveriges största artister och mest älskade liveakter. Under 2022 var de ute på varsina omfattande turnéer med slutsålda arenor runt om i Skandinavien och i sommar väntar alltså en gemensam turné med stopp på några av landets mest älskade sommararenor.

Miriam Bryant har med sitt senaste album PS jag hatar dig ännu en gång bevisat att hon är en av Sveriges absolut största och mest inflytelserika artister. Albumet, som innehåller flera multiplatina-säljande singlar, kammade hem två tunga Grammisar i kategorierna ”Årets album” och ”Årets låt” och blev även prisat på P3 Guld samt Musikförläggarnas pris. Under 2022 var Bryant ute på en omfattande Skandinavienturné som innehöll över 40 stopp. Turnén avslutades på ett fullsatt Liseberg i hemstaden Göteborg.

Veronica Maggio har sedan debuten 2006 höjts till skyarna av journalister och fans, vunnit alla priser som går att vinna och nått otroliga kommersiella framgångar med sina sex kritikerrosade album. Under 2022 blev hon uppmärksammad av Spotify som den första artisten någonsin med över 1 miljard streams på svenska.

Artistinformation

Veronica Maggio och Miriam Bryant

Sveriges popdrottningar tillsammans på samma spelning!

Lördag 19 augusti 2023

Entrén öppnar 18:00

Konsertstart 20:00

Utescenen

13 år

795 kronor inklusive serviceavgift

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer