OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Stenström

Som vi har längtat, äntligen får vi gå på konserter igen!
Folkparkssommar 2021 är här!
Begränsat antal sittplaster utomhus. Säkert avstånd, en meter mellan varje stol åt alla håll, max åtta i varje sällskap (ni har möjlighet att flytta ihop sittplatserna om ni köpt biljetterna bredvid varandra, max åtta personer).
Följ oss gärna på Facebook & Instagram, där kan ni se hur vi har lagt upp kvällarna på ett säkert sätt, handspritsautomater vid entrén, serveringen och toaletterna. Vi har väldigt stora ytor i parken, vilket gör att trängsel inte uppstår. Tillsammans hjälps vi åt att hålla avstånd.

Under 2021 har vi fått ta del av singlarna ”Det kommer aldrig vara över för oss två” och ”Nätterna” från albumet ”Spring, baby spring” som släpps i höst. I sommar medverkar Thomas Stenström i Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg. Han har även varit på Gotland och spelat in nya säsongen av ”Så mycket bättre” som visas på TV4 i höst. 2021 blir ett händelserikt år, så låt oss tillsammans sjunga ”Spring, baby spring”.

 

” Livemusiken är början och slutet på allt jag gör, jag och mitt band har väntat länge nu och jag har saknat det mer än jag visste att jag kunde, det här blir en nystart  på ett år där vi ska spela mer än vi nånsin gjort innan” säger Thomas Stenström.

Artistinformation

Thomas Stenström – Få biljetter kvar!

Fredag 10 september 2021

Entrén öppnar 18:00

Konsertstart 19:30

Huskvarna Folkets Park

Ingen åldersgräns. 18 år i baren

350 kr + serviceavgift

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer