ts_SOMMAR2024_1080x1080px_HUSKVARNA_2.0_240213

På fredag är det äntligen dags för Thomas Stenström och Hemliga Klubben på Utescenen i Huskvarna Folkets Park. Här kommer all information du behöver inför evenemanget:

 

♥  Tider
18:00 – Entré / Servering / Bar / Merch öppnar

20:00 – Hemliga Klubben

21:00 – Thomas Stenström

Konserten beräknas vara slut 22.30

♥ Entré
Entrén öppnar klockan 18:00. I entrén kommer du att visiteras och biljetterna skannas. Räkna därför med att det kan bli kö och kom i tid.

OBS att Polisen har utfärdat ett totalt väskförbud, vilket innebär att du INTE får ta med dig någon väska in.

Det finns ingen garderob eller effektförvaring under evenemanget. Du kan därför inte lämna in dina tillhörigheter någonstans.

♥ Utgång

När kvällen är slut finns två utgångar: Nedanför scenen ut mot Folkparksvägen samt genom entrén.

♥ Biljetten
Glöm inte att ha din biljett redo! Det går bra att visa biljetten i mobilen.
Tickster, som säljer våra biljetter, hjälper dig gärna om du inte hittar ditt mail med biljetten.

Det finns biljetter kvar som köps via Tickster.

♥ Mat och dryck och merch mm.
FC-gruppen säljer öl, cider, vin & alkoholfria alternativ samt mat (hamburgare, pizza, korv med bröd och pokebowls). Kom gärna tidigt och häng i Folkets Park med en öl, bra musik och trevligt sällskap.

Merch, t-shirts etc säljs vid bersån mellan Rotundan och huvudbyggnaden.

♥  WC

Finns en trappa ner i huvudbyggnaden, samt på huvudbyggnadens kortsida innanför entrén.

♥ Ta inte med
Paraplyer, stolar, väskor, egen mat, godis, snacks eller dryck, flaskor, djur, professionella kameror och ljudinspelningsutrustning eller parfymflaskor.

Du får ta med en tom vattenflaska (av plast) utan kork, det finns möjlighet att fylla på vatten inne i Folkets Park.

♥ Röda korset

Finns på plats under konserten, tveka inte att prata med dem om du behöver.

♥ Buss & Tåg
Huskvarna tågstation samt busshållplatserna för linje 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: jlt.se. Närmaste hållplatser är Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Station och Huskvarna Kungsporten.
Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det!

♥ Parkering
Det finns ca 700 fria parkeringsplatser runt om Folkets Park, men eftersom det kommer mycket människor finns det en risk att du får gå långt från din parkering. Du som har möjlighet, ställ bilen hemma och ta tåg eller buss hit.

Det är nära nu, som vi längtat.  Välkommen!

Karta

 

 

Maxa musikhelgen, gå på både Thomas Stenström på fredagen och Park Sounds på lördagen till rabatterat pris. Köp vår kombobiljett för 845 kr + serviceavgift (ordinarie pris 1 090 + serviceavgifter), och du får entré till bägge dagarna. Den rabatterade biljetten köper du här. Välkommen!

Vill du bo på hotell i samband med konserten hittar du ett bra erbjudande på John Bauer hotell här!

Om Thomas Stenström

Thomas har under en lång tid försett Sverige med låtar att förälska sig i och blivit både Grammis- och sexfaldigt P3 guld-nominerad. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av tokhyllade tolkningar i Så Mycket Bättre. Under våren 2022 släppte han låten “Gråter om du vill” tillsammans med Miriam Bryant och sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Sommaren 2022 släppte han ”Sista sommaren” – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnätterna.

2022 var ett minst sagt ett rekordartat år för Thomas Stenström med fullsatta arenaspelningar på Avicii Arena och Scandinavium, en sommarturné med 25 stopp följt av höstens och vinterns Dreamer Tour. Ordet “utsålt” fortsatte vara en gemensam nämnare när han inledde 2023 på Cirkus och Pustervik och begav sig ut på en storslagen sommarturné som gick av stapeln på Lollapaloozas stora scen.

Våren 2023 släppte han även megahiten “Andas in andas ut” som nått topplaceringar sommaren igenom och streamats över 12 miljoner gånger.  Låten vann även det ärofyllda priset “Årets låt” på P3-Guldgalan 2024. I oktober släpptes Thomas senaste album Superlativ 97 som snabbt gick in etta på albumlistan.

I vinter lägger Thomas Stenström i ytterligare en växel när Dreamer Tour övergår till Superlativ Tour – en arenaturné med stopp på Malmö Arena i Malmö, Scandinavium i Göteborg och Tele2 Arena i Stockholm och den 24 maj besöker han återigen Utescenen i Huskvarna Folkets Park.

 

Om Hemliga Klubben:

Hemliga Klubben är special guest till Thomas Stenström! En perfekt bokning, rosade av media, hyllande av publiken. Live: helt fantastiska, med den där unika kombinationen av fullt ös/mycket personlighet.

Bandet bildades redan 2018 av låtskrivarna Adéle Cechal, Mattias Jonsson och Gustav ’Påsen’ Gällhagen, och de har hunnit turnera en hel del sen dess, och har har släppt ett album och några singlar.

Ny musik är på gång under våren 2024. Lyssna in dig redan nu, tankarna går lätt till Familjen, Den Svenska Björnstammen och Veronica Maggio. Bandet är dock inte så hemliga som namnet gör gällande: du har garanterat hört dem förut, i andra sammanhang, då de skrivit låtar till bland andra Myra Granberg, Felicia Takman, Petter och Molly Sandén.

Hemliga Klubben. Utescenen. Huskvarna Folkets Park. Du vill kunna säga att du var där.

 

Artistinformation

Thomas Stenström

Starta konsert-sommaren på bästa sätt

Fredag 24 maj 2024

Entrén öppnar 18:00

Konsertstart 20:00

Utescenen

Ingen åldersgräns (18 år i baren)

595 kr + serviceavgift 55 kr

Köp biljett

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer