Photography Credit PETOROVSKY

Support kommer!

 

Vill du bo på hotell i samband med konserten hittar du ett bra erbjudande på John Bauer hotell här!

Om Thomas Stenström

Thomas har under en lång tid försett Sverige med låtar att förälska sig i och blivit både Grammis- och sexfaldigt P3 guld-nominerad. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av tokhyllade tolkningar i Så Mycket Bättre. Under våren 2022 släppte han låten “Gråter om du vill” tillsammans med Miriam Bryant och sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Sommaren 2022 släppte han ”Sista sommaren” – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnätterna.

2022 var ett minst sagt ett rekordartat år för Thomas Stenström med fullsatta arenaspelningar på Avicii Arena och Scandinavium, en sommarturné med 25 stopp följt av höstens och vinterns Dreamer Tour. Ordet “utsålt” fortsatte vara en gemensam nämnare när han inledde 2023 på Cirkus och Pustervik och begav sig ut på en storslagen sommarturné som gick av stapeln på Lollapaloozas stora scen.

Våren 2023 släppte han även megahiten “Andas in andas ut” som nått topplaceringar sommaren igenom och streamats över 12 miljoner gånger.  Låten vann även det ärofyllda priset “Årets låt” på P3-Guldgalan 2024. I oktober släpptes Thomas senaste album Superlativ 97 som snabbt gick in etta på albumlistan.

I vinter lägger Thomas Stenström i ytterligare en växel när Dreamer Tour övergår till Superlativ Tour – en arenaturné med stopp på Malmö Arena i Malmö, Scandinavium i Göteborg och Tele2 Arena i Stockholm och den 24 maj besöker han återigen Utescenen i Huskvarna Folkets Park.

 

Artistinformation

Thomas Stenström

Starta konsert-sommaren på bästa sätt

Fredag 24 maj 2024

Entrén öppnar 18:00

Konsertstart 20:00

Utescenen

Ingen åldersgräns (18 år i baren)

595 kr + serviceavgift 55 kr

Köp biljett

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer