OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

thearkfb

Välkommen till Huskvarna Folkets Park lördag 3 september

♥  Tider
17:30 – Entré / servering / bar / merch öppnar – DJ Amanda på scen!
19:00 – Prisma
20:00 – The Ark
Konsertkvällen beräknas vara slut ca 22:00

♥ Mat och dryck och merch mm.
Restaurang Stockmakaren säljer öl, cider, vin & alkoholfria alternativ samt mat (Gulasch, hamburgare, korv och vegetariskt alternativ).
Merch, t-shirts etc säljs inne på området.
Regnponchos och öronproppar säljs i entrén.

♥ Ta inte med
Paraplyer, stolar, väskor större än A4, egen mat eller dryck, flaskor, djur, professionella kameror och ljudinspelningsutrustning.
Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon garderob/effektförvaring på plats.

♥ Biljetten
Glöm inte att ha din biljett redo! Det går bra att visa biljetten i mobilen.
Tickster, som säljer våra biljetter, hjälper dig gärna om du inte hittar ditt mail med biljetten, klicka här

♥ Buss & Tåg
Huskvarna tågstation samt busshållplatserna för linje 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: www.jlt.se. Närmaste hållplatser är Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Station och Huskvarna Kungsporten.
Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det!

♥ Parkering
Det finns ca 600 fria parkeringsplatser runt om Folkets Park. Du som har möjlighet, ställ bilen hemma och ta tåg eller buss hit.
Tips: Parkering finns vid skolorna mitt emot huvudentrén alternativt Kungsporten, Kungsängsvägen 25, Huskvarna (ca 5 min till parken) eller centrala Huskvarna (ca 10 min)

Du som kommer med bil: Kom i god tid! Räkna med att du kan få gå väldigt långt om du kommer sent eftersom det finns begränsat med parkeringar.

Välkommen!

 

Vill du passa på att boka hotell och bo över i Jönköping finns ett paket med biljett, boende och frukost på Johnbauer hotell här.

Ni som har köpt biljett tidigare år, biljetten gäller till den 3 sept (samma qr-kod).

Har man en gång sjungit ”Calleth You, Cometh I” gäller det att leva upp till det löftet. Länge såg det ut som det inte skulle hända. Det är många som under de senaste åren önskat att The Ark ska samla ihop trupperna på nytt. Särskilt som sextetten lämnade ett tomrum efter sig som ingen har lyckats fylla. Deras uttryck var lika lätt att känna igen som det visade sig svårt att duplicera. The Ark var alltid lite mer färgstarka, teatraliska, oblyga och vidsynta än alla andra. En ostoppbar livemaskin som aldrig tvekade inför att dela med sig av livsfilosofiska tänkvärdheter, och det är ju inte så att vi behöver mindre av sådant i dag än vad fallet var då.

Sveriges främsta Glamrockapostlar Ola Salo, Mikael Jepson, Martin Axén, Jens Andersson, Lasse Ljungberg och Sylvester Schlegel har alltid velat ge utanförskapet en fristad. Redan innan de blev nationella stjärnor såg de till att, i Rottne, Växjö och sedermera Malmö, låta och se ut som stjärnor i sin helt egna värld. Oavsett storlek på spelställe förde de sig alltid som världens största band, bad aldrig om ursäkt för sin existens -och de hade låtarna som borgade för det. Hits som “It Takes a Fool to Remain Sane”, ”Calleth You, Cometh I”, “One of Us is Gonna Die Young”, “The Worrying Kind”, “Breaking Up with God”, “Let Your Body Decide”, “Father of a Son” med flera är i dag en självklar del av den svenska pophistorien och folksjälen.

karta

Artistinformation

The Ark + special guest: Prisma (DK)

The Ark i Huskvarna Folkets Park

Lördag 3 september 2022

Entrén öppnar 17:30

Konsertstart 19:00

Nya utescenen

Ingen åldersgräns. 18 år i baren

595 kr + serviceavgift 55 kr

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer