1080x1080 egen

Till denna kvällen har vi ett paket från John Bauer hotel, för att ta del av erbjudandet, klicka här.

PEG PARNEVIK – GOLFARENS DOTTER ON TOUR

Under säsongspremiären av Så Mycket Bättre gav Peg Parnevik oss sin tolkning av Ellen Krauss ”The Wedding” som klev in på #18 på topplistan och klättrar för varje dag som går. Pegs version, som heter ”Bättre Nu (The Wedding)”, är en känslosam kärleksförklaring till en framtida livspartner och ett bevis på Pegs skickliga textförfattande.

Under 2023 har Peg tagit klivet ut på de stora scenerna och landat i sin artistiska profil. I somras spelade hon bland annat på Lollapalooza i Stockholm och turnerade över hela Sverige. Men Peg gör så mycket mer än att stå på scenen och hennes textförfattande sträcker sig utanför den egna musiken. Nyligen släpptes låten ”Julibarn” med Newkid och Naod där Peg är en av låtskrivarna.

Sedan debuten 2016 har Peg Parnevik kammat hem både en Grammisnominering och P3 Guld-pris och hennes musik har streamats flera hundra miljoner gånger. Nu skriver hon musik på svenska och den första svenska singeln ”Misslyckad & Hatad” närmar sig 5 miljoner streams.

Med full fokus på musiken, låtskrivandet och framför allt liveshowen vill nu Peg visa vem hon är, en gång för alla. För att citera henne själv ”Kom till ett gig så ska jag visa er vad jag går för.

 

 

KERSTIN LJUNGSTRÖM

Efter debutalbumet som släpptes i okt 2023 har Kerstin Ljungström på kort tid bevisat att hon har en självklar plats på den svenska musikscenen. Med ett lysande scenuttryck, starka melodier och medryckande texter har hon en förmåga att nå ut till samtliga i publiken. De tighta produktionerna som Kerstin producerat samt sättet det väloljade bandet kompar Kerstin på skapar en ösig symbios som bara kan upplevas live.

Efter ett flertal i både hyllade live-framträdanden Stockholm och Oslo är Kerstin och hennes band redo att i mars 2024 ta sig an det svenska folket på riktigt genom en turné runtom i landet.

Mångfacetterade 27-åriga artisten, låtskrivaren och producenten Kerstin Ljungström är ett välbekant namn bakom musikbranschens kulisser. Hon har skrivit och proddat musik till flera av våra största svenska stjärnor som Agnes, Daniela Rathana, Daniel Adams Ray, Shy Martin, Ellen Krauss mfl. År 2020 nominerades hon till Årets Rookie Producent/Låtskrivare på Denniz Pop Awards, 2022 vann hon en Grammis i kategorin “Årets Kompositör” och i början av 2023 blev hon utsedd till “Framtidens artist” i P3 och syntes även på Spotify EQUALs Time Square-billboard. Hösten 2023 släppte Kerstin debutalbumet ’Till Dig’ med singlarna ’VA?!’ och ’Du & Jag’ som roterats flitigt på radio.

 

Artistinformation

Peg Parnevik + support: Kerstin Ljungström

Golfarens dotter on tour med hyllade Kerstin som support

Fredag 8 mars 2024

Entrén öppnar 19:00

Konsertstart 20:00

Huskvarna Folkets Park

Ingen åldersgräns (18 år i baren)

360 kr + serviceavgift 35 kr

Köp biljett

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer