OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

WASP-Square-1080x1080-huskvarna

19:45  Images of Eden

21:00 W.A.S.P

Kvällen beräknas vara slut 23:00

 

Konserten arrangeras av FKP Scorpio.

 

STRÅLANDE NYHETER!

Konserten kommer att genomföras som planerat! Den här konserten har tagits över av FKP Scorpio Sverige som varje år arrangerar mer än 100 konserter runtom i Sverige. Redan köpta biljetter gäller som vanligt och behöver inte bytas ut.

 

Svaren på de vanligaste frågorna: https://www.fkpscorpio.se/vanliga-fragor/

 

W.A.S.P. firar 40 år med stor turné!

Den sjätte juni 2022 firar W.A.S.P., ett av världens mest ökända och kontroversiella hårdrocksband, 40 år. Detta firas 2023 med en stor turné med inte mindre än 11 konserter i Sverige.

 

Få band i rockhistorien har orsakat så mycket kärlek, hat och andra känslor som W.A.S.P. Ändå sedan starten på de små klubbarna i Los Angeles fram till bannlysningar från att spela live i flera länder har deras unika kombination av chock och rock gjort att religiösa organisationer, parlament och till och med senaten i Washington D.C. gjort vad de kan från att hindra dem att sälja skivor och stå på scen.

 

Gruppens bildare och frontman Blackie Lawless har lett gruppen som sångare och huvudsakliga låtskrivare sedan början. Hans unika sätt har tagit gruppen till stjärnstatus över hela världen med miljontals sålda skivor och utsålda konserter i fyra decennier.

 

Tillsammans med basisten Mike Duda – som varit i bandet i 26 år – och gitarristen Doug Blair – som varit i bandet i 18 år – och trummisen Aquiles Priester kommer Blackie att ta publiken tillbaks till där det hela startade med en scenshow som många aldrig fick chansen att uppleva.

 

Nu har du möjligheten att tillsammans med W.A.S.P. ta dig tillbaks till början!

 

Blackie Lawless hälsar er välkomna med följande ord:

For the W.A.S.P. 40th Anniversary World Tour we’re going back to the beginning. We’re taking the show back to where it all started. Complete with all the fire and all the blood that shocked the world the first time.

We  only did this type of show on the first world tour and never did it again…until now! I’m gonna scream and I’m gonna bleed, cause I Wanna be Somebody! We’re taking everybody back…back to the beginning!

Den sjätte juni 2022 firar W.A.S.P., ett av världens mest ökända och kontroversiella hårdrocksband, 40 år. Detta firas en med stor turné. Få band i rockhistorien har orsakat så mycket kärlek, hat och andra känslor som W.A.S.P. Ända sedan starten på de små klubbarna i Los Angeles fram till bannlysningar från att spela live i flera länder har deras unika kombination av chock och rock gjort att religiösa organisationer, parlament och till och med senaten i Washington D.C.gjort vad de kan från att hindra dem att sälja skivor och stå på scen. Gruppens bildare och frontman Blackie Lawless har lett gruppen som sångare och huvudsakliga låtskrivare sedan början. Hans unika sätt har tagit gruppen till stjärnstatus över hela världen med miljontals sålda skivor och utsålda konserter i fyra decennier. Tillsammans med basisten Mike Duda–som varit i bandet i 26 år–och gitarristen Doug Blair–som varit i bandet i 18 år–och trummisen Aquiles Priester kommer Blackie att ta publiken tillbaks till där det hela startade med en scenshow som många aldrig fick chansen att uppleva. Nu har du möjligheten att tillsammans med W.A.S.P. ta dig tillbaks till början!

Artistinformation

W.A.S.P. + support: Images of eden

W.A.S.P. firar 40 år!

Söndag 23 april 2023

Entrén öppnar 19:00

Konsertstart 19:45

Parketten (inomhus)

13-årsgräns. (18 år i baren)

545 kronor

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer