UMP2022_Alla_FacebookPost_1080x1080px_Annons_Huskvarna

Tider:

 

17:30 – Dörrarna öppnar

18:30 – Petter

20:00 – Miss Li

21:30 – Magnus Uggla

 

Vill du passa på att boka hotell och bo över i Jönköping finns ett paket med biljett, boende och frukost på Johnbauer hotell här.

Kort om Miss Li

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister och i höstas gjorde hon supersuccé i Så mycket bättre.Just nu jobbar Miss Li–tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson–flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister–men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Till våren är det dags att möta Sverige igen under en egen turné som i stort sett redan är utsåld.

Kort om Petter

Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsskivor i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. I februari är det premiär för Petters sprillans nya turné–”En kväll med Petter”–en konserthusturné med helt nytt låtmaterial där publiken tas med på Petters resa genom musiken, livet och alla känslor & element som tagit honom dit han är idag, ackompanjerat av en orkester

Kort om Magnus Uggla

Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23xPlatina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat”, för att citera Ugglas jälv. Det var tre år sedan Uggla senast var ute på sommarturné, så nu är det hög tid att åka ut på vägarna igen.

Uggla, Miss Li, Petter

Magnus Uggla, Miss Li och Petter live i Huskvarna Folkets Park

Lördag 20 augusti 2022

Entrén öppnar 17:30

Konsertstart 18:30

Nya utescenen

Ingen åldersgräns (18 år i baren)

650 kr + serviceavgift 45 kr

Köp biljett

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer