OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

UMP2022_Alla_FacebookPost_1080x1080px_Annons_Huskvarna

Välkommen till Huskvarna Folkets Park lördag 20 augusti!

♥  Tider
17:30 – Entré / servering / bar / merch öppnar
19:00 – Petter
20:30 – Miss Li
22:00 – Magnus Uggla
Konsertkvällen beräknas vara slut ca 23:15.

♥ Mat och dryck och merch mm.
Restaurang Stockmakaren säljer öl, cider, vin & alkoholfria alternativ samt mat på flertalet ställen runt om i parken.
Merch, t-shirts etc säljs inne på området.
Öronproppar säljs i entrén.

♥ Ta inte med
Paraplyer, stolar, väskor större än A4, egen mat eller dryck, flaskor, professionella kameror och ljudinspelningsutrustning.
Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon garderob/effektförvaring på plats.

♥ Biljetten
Glöm inte att ha din biljett redo! Det går bra att visa biljetten i mobilen.
Köpt biljett under pandemin gäller till det nya datumet, samma qr-kod, du behöver inte göra någonting.

♥ Buss & Tåg
Huskvarna tågstation samt busshållplatserna för linje 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: www.jlt.se. Närmaste hållplatser är Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Station och Huskvarna Kungsporten.
Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det!

♥ Parkering
Det finns ca 600 fria parkeringsplatser runt om Folkets Park. Du som har möjlighet, ställ bilen hemma och ta tåg eller buss hit.
Tips: Parkering finns vid skolorna mitt emot huvudentrén alternativt Kungsporten, Kungsängsvägen 25, Huskvarna (ca 5 min till parken) eller centrala Huskvarna (ca 10 min)

Du som kommer med bil: Kom i god tid! Räkna med att du kan få gå väldigt långt om du kommer sent eftersom det finns begränsat med parkeringar.

karta

Meny

Kort om Miss Li

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister och i höstas gjorde hon supersuccé i Så mycket bättre.Just nu jobbar Miss Li–tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson–flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister–men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Till våren är det dags att möta Sverige igen under en egen turné som i stort sett redan är utsåld.

Kort om Petter

Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsskivor i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. I februari är det premiär för Petters sprillans nya turné–”En kväll med Petter”–en konserthusturné med helt nytt låtmaterial där publiken tas med på Petters resa genom musiken, livet och alla känslor & element som tagit honom dit han är idag, ackompanjerat av en orkester

Kort om Magnus Uggla

Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23xPlatina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat”, för att citera Ugglas jälv. Det var tre år sedan Uggla senast var ute på sommarturné, så nu är det hög tid att åka ut på vägarna igen.

Uggla, Miss Li, Petter

Magnus Uggla, Miss Li och Petter live i Huskvarna Folkets Park

Lördag 20 augusti 2022

Entrén öppnar 17:30

Konsertstart 19:00

Nya utescenen

Ingen åldersgräns (18 år i baren)

650 kr + serviceavgift 45 kr

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer