OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Träna-med-Cirkus-cirkör_INSTAGRAM_1080x1080

PLATS: Huskvarna Folkets Park
DATUM: 19e – 23e juni (Varje grupp pågår i ca två timmar).

Eventet är kostnadsfritt och vi bjuder på fika.
Sista anmälningsdagen är 15e maj, anmäl dig här.

 

GRUPPERNA ÄR FULLA!

Nu är det dags för Cirkus Cirkörs och Folkets Hus och Parkers sommarturné Träna med Cirkus Cirkör. Aldrig har det varit viktigare att ge barn möjligheten att träna tillsammans, möta nya vänner och testa nya saker. Du behöver inga förkunskaper, träningen anpassas till den nivå du befinner dig på och grupperna är åldersindelade. Nycirkusträningen är för deltagare mellan 7–15 år.

Cirkörs pedagoger hjälper dig att utmana dig själv samtidigt som du har kul tillsammans med andra. När du tränar nycirkus får du prova på cirkusens alla spännande delar som till exempel jonglering, akrobatik, lindans och luftakrobatik. Det som verkar omöjligt blir plötsligt möjligt med en trygg pedagog vid din sida.

 

Kursen sträcker sig över fem dagar och veckan avslutas med en show för familj och vänner. Om vädret tillåter kan vissa pass hållas utomhus.

 

Träna med Cirkus Cirkör arrangeras tillsammans med Birkagården Folkets hus, med stöd av Jönköpings kommun.

 

OBS! Då det finns ett begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller. Efter anmälan har fyllts i och skickats in kommer du få en bekräftelse till angiven E-postadress med mer information. Om platserna redan är fulla kommer du sättas upp på en reservlista och få en tilldelad köplats. För att ingen ska bli besviken ber vi dig som inte kan vara med varje dag att säga upp din egen plats så att andra får möjligheten att delta.

Träna med Cirkus Cirkör 19-23 juni

Träna nycirkus i fem dagar - gratis!

Söndag 19 juni 2022

Konsertstart 10:00

Parketten

7-15 år

Utsålt

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer