OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Tobbe_Trollkarl_200603_Photo_Olav_Holten-9212

Som vi har längtat, äntligen får vi gå på konserter & familjeföreställningar igen!
Folkparkssommar 2021 är här!

Begränsat antal sittplaster utomhus. Säkert avstånd, en meter mellan varje stol åt alla håll, max åtta i varje sällskap (ni har möjlighet att flytta ihop sittplatserna om ni köpt biljetterna bredvid varandra, max åtta personer).
Följ oss gärna på Facebook & Instagram, där kan ni se hur vi har lagt upp kvällarna på ett säkert sätt, handspritsautomater vid entrén, serveringen och toaletterna. Vi har väldigt stora ytor i parken, vilket gör att trängsel inte uppstår. Tillsammans hjälps vi åt att hålla avstånd.

MAGI I DET FRIA! Skattjakt, picnic, show och trolleriskola med social distansering! Ta med vänner, fira kalas, avslutningar eller bara ha en magisk, mystisk och ROLIG eftermiddag med hela familjen! Först går ni själva i sällskapet en skattjakt/virituell tipsrunda, allt sker i er smartphone, inga appar att ladda ner, på ca 1-2 km, ca 30-40 min promenad som man kan gå/cykla (OBS gång över ängar förekommer!) med showen på Huskvarna Folkets Park som sista anhalt och “skatt”, MYCKET uppskattat! Stora ytor och ingen kommer behöva trängas. När alla är på plats på utsatt tid kör Tobbe Trollkarl en nyskapad familjeshow bara för er, vi ser gemensamt till att hålla hårt på social distansiering. Efter showen lär Tobbe ut ett trick till alla!

Vid bokning mottar ni instruktioner med biljetterna ang skattjakten.

Tobbe är en av Sveriges mest bokade barn & familjeunderhållare. Han bjuder på en show utöver det vanliga, glöm gamla gubbar i höga hattar, här är det galet tempo, galen humor & trolleri i en salig blandning!

Begränsat antal biljetter.

Artistinformation
twitter
tobbeblom
instagram
tobbeblomtrollkarl

Tobbe Trollkarl

Fåtal biljetter kvar!

Söndag 5 september 2021

Entrén öppnar 13:00

Konsertstart 14:00

Huskvarna Folkets Park

Ingen åldersgräns

150 kr + serviceavgift

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer