OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Timo

Timo hälsar att han är pepp & kommer även köra några egna hits, utöver Ted Gärdestad-låtarna!
Om ni har någon som ännu inte har köpt biljett, finns fortfarande möjlighet att sitta bredvid varandra, det går bra att flytta stolen och att placera stolen bredvid er i ert sällskap (max 8 pers), personal med orangea tröjor hjälper er isf på plats!

♥ Säkerhet
Konserten är på utescenen, mobila numrerade stolar med en meters avstånd åt alla håll. Det är ok att flytta ihop platserna bredvid varandra (max 8 pers/sällskap), tänk på att alltid hålla minst en meters avstånd till nästa sällskap. Serverings- och barområde + ev. merchförsäljning är i Rotundan inom- och utomhus, byggnaden till vänster om scenen.
Handsprit finns innanför entrén i handspritsautomater, på toaletterna och vid serveringsdisken i Rotundan.
Det är inte tillåtet att ha paraplyer under konserten, p g a sikt och säkerhet.
Vi hjälps alla åt att hålla avstånd.

Obs! Tiderna:
Servering / bar / ev. merchförsäljning i Rotundan öppnar kl 18.00.
Timo Räisänen med band kl 19:30
Kom i god tid!

♥ Mat och dryck:
Kom och ta en öl, cider eller ett glas vin i klassisk folkparksmiljö med kulörta lyktor i taket och sittplatser både inom- och utomhus!
I Rotundan finns det möjlighet att köpa fika, mat, öl/vin/cider samt alkoholfria drycker, serveringen sköts av Restaurang Stockmakaren.
obs! Egen mat och dryck samt flaskor (glas/plast/burk) får Ej tas med.

​♥ Garderob och WC: finns en trappa ner i huvudbyggnaden. WC finns även till höger om gräsmattan efter entrén (i huvudbyggnaden). Garderoben är inte öppen i sommar, det går bra att hänga ev. ytterkläder på din stol.

♥ Biljetten: Glöm inte att ta med dig biljetten! Det går även bra att visa upp biljetten i din mobil. Observera att bokningsbekräftelsen du fått via e-post inte berättigar inträde till konserten, klicka fram och ha biljetten redo!
Tickster, som säljer våra biljetter, hjälper dig gärna om du inte hittar ditt mail med biljetten, klicka här
Vi scannar av biljetten i huvudentrén.

♥ Buss & Tåg: Huskvarna tågstation ligger ca 50 meter från Folkets Park, det tar ex.vis 6 min fr Jönköpings resecentrum till Huskvarna station, 7 minuter från Tenhult eller 25 min från Nässjö. Buss 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: www.jlt.se (Närmast Folkets Park: Tåg: Huskvarna Station, buss: Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Kungsporten) Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det!

♥ Parkering: ca 700 fria parkeringsplatser runt om hela Folkets Park, det finns även parkeringar vid skolorna mitt emot Folkets Park, som får användas fritt kvällstid.
Det är inte tillåtet att parkera inne i parken.

♥ Vi önskar dig en underbar konsertkväll!

Artistinformation

Timo sjunger Ted Gärdestad

Söndag 1 augusti 2021

Entrén öppnar 18:00

Konsertstart 19:30

Huskvarna Folkets Park

Ingen åldersgräns. 18 år i baren.

350 kr + serviceaavg

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer