OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Thundermother

 Tider
18:00 – Entré / Servering / Merch (Rotundan) öppnar

19:00 – STRÖM
20:30 – Thundetmother

Konserten beräknas vara slut 22:00

 

Vi skannar din biljett när du går in i Rotundan, där spelningen är. Du får inte ta med dig någon större väska in på konserten eller hänga in den i garderoben. Väskor under 40x40x20 cm är okej, men kommer att kontrolleras. Alla kommer visiteras.

 

♥ Garderob & WC

Obevakad garderob finns i Rotundan. WC finns i huvudbyggnaden.

 

♥ Mat och dryck och merch mm.
FC gruppen säljer öl, cider, vin & alkoholfria alternativ samt mat (Hamburgare, räkmacka och korv m bröd). Kom gärna tidigt och häng i fantastiska Rotundan med en öl, bra musik och trevligt sällskap.

Merch, t-shirts etc säljs inne i Rotundan

 

♥ Ta inte med
Paraplyer, stolar, väskor, egen mat eller dryck, flaskor, djur, professionella kameror och ljudinspelningsutrustning.

 

♥ Biljetten
Glöm inte att ha din biljett redo! Det går bra att visa biljetten i mobilen.
Tickster, som säljer våra biljetter, hjälper dig gärna om du inte hittar ditt mail med biljetten.

 

♥ Buss & Tåg
Huskvarna tågstation samt busshållplatserna för linje 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: www.jlt.se. Närmaste hållplatser är Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Station och Huskvarna Kungsporten.
Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det!

 

♥ Parkering
Det finns ca 700 fria parkeringsplatser runt om Folkets Park. Du som har möjlighet, ställ bilen hemma och ta tåg eller buss hit.

Välkommen!

 

Till denna kvällen har vi ett paket från John Bauer hotell, för att ta del av erbjudandet, klicka här.

THUNDERMOTHER:
Namnet säger allt: High Voltage Rock ‘n’ Roll. Thundermother spelar inte bara rock ‘n’ roll, Thundermother är rock ‘n’ roll!
HEAT WAVE, det senaste albumet, är det musikaliska uttrycket för bandets slående livsstil: en sofistikerad version av ett AC/DC möter Motörhead-sound med fräscha moderna rockelement och ett rikt 70-talsgroove.
Heat Wave placerade sig på de officiella albumlistorna i många länder och stannade där i flera veckor. Aftonbladet gav albumet fyra plus och skrev ”Svenska Thundermother har siktet inställt på världsherravälde. Fjärde albumet ”Heat Wave” hintar om att det troligen bara är en tidsfråga.
Thundermother beskrivs ofta som ett av Sveriges hårdast turnérande band. Med festivaler som Wacken, Graspop, och Sweden Rock i ryggen, förband till inga mindre än KISS på deras Kiss Kruise, samt support till Scorpions på deras USA-turné, samt pågående Europaturné är dom åter igen redo att möte den svenska publiken.
STRÖM:

Kvartetten från Småland har redan skapat uppståndelse med sin medryckande, moderna, stilrena och pricksäkra rock’n’roll på svenska.

Med en debutinspelning som sprakar av högspänning – fingertoppskänsligt mixad och mastrad av Johan Forsman Löwenström (som tidigare jobbat med Håkan Hellström, Weeping Willows, The Soundtrack of Our Lives, med flera) har STRÖM siktet inställt på att bli Sveriges nya favoritband.

Rocken är rå och kärleksfull med stora ambitioner att styra på sitt eget sätt, i sann småländsk anda. STRÖM sjunger på klingande småländska, med texter som känns, såväl i positiv mening som i en mer allvarlig kontext. Det är där hemligheten och charmen ligger – det som gör att publiken faller som furor (förutom de närmast överrumplande bra livespelningarna förstås) och som gör att bandet spås en helt lysande framtid med bred publik i alla åldrar.

Artistinformation

Thundermother + support: STRÖM

Ultimata rockkvällen

Lördag 24 februari 2024

Entrén öppnar 18:00

Konsertstart 19:00

Rotundan

Ingen åldersgräns (18 år i baren)

395kr + serviceavgift 30kr

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer