OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

03_TSOOL_5089 (1) test

♥  Tider
19:00 – Entré / Servering / bar (Rotundan) öppnar

20:00 – Nicole Sabouné

21:00 – The Soundtrack Of Our Lives

Konserten beräknas slut 23:10

 

Vi skannar din biljett när du går in i Teaterladan, där spelningen är. Du får inte ta med dig någon större väska in på konserten eller hänga in den i garderoben. Väskor under 40x40x20 cm är okej, men kommer att kontrolleras. Alla kommer visiteras.

 

Garderob & WC

Garderob finns en trappa ner i huvudbyggnaden (30 kr), där finns även toaletter.
OBS att det pågår två evenemang samtidigt i Folkets Park. Detta evenemang är i Teaterladan.

 

Mat och dryck och merch mm.
FC gruppen säljer öl, cider, vin & alkoholfria alternativ samt enklare mat i Rotundan (burgare, korv m. bröd, vitlöksbröd, pokébowls och räkmackor). Kom gärna tidigt och häng med en öl, god mat och trevligt sällskap.

 

♥ Ta inte med
Paraplyer, stolar, väskor, egen mat eller dryck, flaskor, djur, professionella kameror och ljudinspelningsutrustning.

 

Biljetten
Glöm inte att ha din biljett redo! Det går bra att visa biljetten i mobilen.
Tickster, som säljer våra biljetter, hjälper dig gärna om du inte hittar ditt mail med biljetten.

 

Buss & Tåg
Huskvarna tågstation samt busshållplatserna för linje 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: www.jlt.se. Närmaste hållplatser är Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Station och Huskvarna Kungsporten.
Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det!

 

Parkering
Det finns ca 700 fria parkeringsplatser runt om Folkets Park. Du som har möjlighet, ställ bilen hemma och ta tåg eller buss hit.

Välkommen!

 

 

Sommarens succéspelningar gav mersmak för såväl bandet som för publiken.

Nu växlar The Soundtrack of Our Lives upp och ger sig ut på en omfattande Sverige-turné. Den 15 mars kommer bandet till Teaterladan i Huskvarna Folkets Park.
– Vi gör det för att vi tydligen behövs i den här speciella eran av mänsklighetens historia, säger bandets sångare Ebbot Lundberg.

När ett av Sveriges största rockband genom tiderna i somras återförenades för tre festivalspelningar – samt en uppvärmningskväll på Pustervik och en urladdning på Garaget i Hammenhög – blev responsen överväldigande. Från inledande ”Mantra Slider” till avslutande ”The Passover” och däremellan en låtskatt få kan matcha utvecklades konserterna till en triumf som förtjänar att ses av fler.

Nu är det klart att så kommer ske.

Med start på Katalin i Uppsala den 15 februari gör The Soundtrack of Our Lives en stor Sverige-turné som även innefattar ett stopp i Oslo.

– Vi gör det för att vi tydligen behövs i den här speciella eran av mänsklighetens historia, säger bandets sångare Ebbot Lundberg om turnén.

The Soundtrack of Our Lives bildades i Göteborg i mitten av 90-talet som en sorts supergrupp med medlemmar från Union Carbide Productions, Nymphet Noodlers, Whipped Cream och Mindjive. Singeln ”Instant Repeater ’99” från 1996 blev en jättehit och debutalbumet ”Welcome to the Infant Freebase” gav bandet en Grammis för Årets nykomling. Snart växte sig The Soundtrack of Our Lives ryktbarhet utanför landets gränser, inte minst fattade bröderna Gallagher i Oasis tycke och tog med Soundtrack på turné. Tredje albumet ”Behind the Music” ledde till ett smärre genombrott i USA och 2002 nominerades de för en Grammy i kategorin Alternative rock. Förra året valdes bandet – Ebbot Lundberg (sång), Ian Person (gitarr), Mattias Bärjed (gitarr), Martin Hederos (klaviatur), Kalle Gustafsson Jerneholm (bas) och Fredrik Sandsten (trummor) – in i Swedish Music Hall of Fame och tidigare i år gjorde de sina första spelningar tillsammans på drygt tio år.

 

 

Nicole Sabouné

Det stod klart redan på debuten ’Must Exist’ från 2014 att det bodde en alldeles särskild styrka i Nicole Sabouné. En urkraft som, oavsett om den manifesterade sig resolut eller ömsint, inte
gick att bromsa. Och profetian visade sig vara sann. Idag, nästan 10 år senare, är Nicole Sabouné en av landets mest angelägna artister och hennes intima, råa berättelser är fortfarande
inbäddade i en lika engagerande som dramatisk ljudvärld. Ett egensinnigt universum fyllt av smattrande trummor, gotisk estetik, postpunk och melankolisk pop och såklart den där
majestätiska rösten som inte går att värja sig för.
Redan året efter framgångarna med debuten släpptes uppföljaren ’Miman’ som av journalisten Fredrik Strage hyllades som ett av det årets allra bästa album. Men Nicole Sabouné ville annat
och tog ett 4 år långt uppehåll från musiken då hon bland annat studerade kemi på KTH. Återkomsten med det organiska ’Attachment Theory’ 2021 var ett välkommet experiment och nu har
tiden kommit för det efterlängtade fjärde albumet ’Kismet’ som släpps den 6 oktober. Artisten själv beskriver det som ett ”ett soundtrack ingen beställt eller bett om men som passar perfekt
in med lyssnarens alldagliga, miserabla eller underbara liv” och att döma av de förlösande singlarna ’Where Did You Go’ och ’I Got It All’ (ute 15 sep) så har vi ännu ett mästerverk att vänta.

Artistinformation

The Soundtrack of Our Lives + Support: Nicole Sabouné

UTSÅLT

Fredag 15 mars 2024

Entrén öppnar 19:00

Konsertstart 20:00

Teaterladan

495 kronor + serviceavgift 55 kronor

Utsålt

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer