OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

1x1 Standup i Rotundan

Stand-up i Rotundan, sittande publik med onumrerade platser.

Restaurang Stockmakaren har bar och servering öppen.

MC: Gabriella Fäldt

Johanna Hurtig Wagrell

Johanna är stand up-komiker, manusförfattare, radiopersonlighet och skådespelare. Hennes humor är en blandning av vardagsbetraktelser, aktuella händelser och karaktärer. Hon uppträder på samtliga av landets klubbar inklusive RAW och Norra Brunn. Hon har medverkat i Släng dig i brunnen (SVT), Svenska Nyheter (SVT) och Parlamentet (TV4) m.fl.

Johanna driver också två väldigt populära poddar. ”Vad blir det för mord?” tillsammans med Elinor Svensson. En fantastiskt rolig och oseriös podd om mord, där egna spekulationer och åsikter blandas med fruktansvärt intressanta grejer. Under 2021 och 2022 kunde man även se podden live runt om i Sverige. Podden “Kafferepet” driver hon tillsammans med Nisse Hallberg och Albin Olsson. Komikerna läser upp skvaller och skrönor från hela Sverige med omnejd varje vecka.

 

Kirsty Armstrong

Hon har fantastisk scennärvaro och humor med edge. Kirsty Armstrong har sedan 2016 varit aktiv på både den svenska och internationella standupscenen. Hon uppträder på landets samtliga klubbar och har tidigare turnerat i USA.   

På Svenska Standupgalan var Kirsty Armstrong nominerad till ”Årets nykomling” år 2019, “Årets kvinnliga komiker” år 2020 och vinnare av priset “Årets kvinnliga komiker” år 2022. Hon har varit programledare för såväl Sveriges Radios “Helgen i P3”, Big Brother 2021 och tillsammans med Thomas Eriksson i den komiska podden “Roastpodden”. Just nu skriver hon även satir för Dagens Nyheter. 

 

Gabriella Fäldt

Gabriella Fäldt är en östgöta-koreansk komiker i småländsk exil som började med standup som en för tidig 40-årskris. Idag är hon 42 år, driver hon dubbla humorklubbar i stan och gigar regelbundet på stora och små scener runtom i Sverige. Har bland annat synts på Norra Brunn, RAW Comedy samt med egen soloshow på Lund Comedy Festival.

 

Kvällen genomförs med stöd av

 

RJL

Artistinformation
instagram
johannawagrell
instagram
fistyarmstrong
instagram
doohee81
tiktok

Stand-up i Rotundan: Johanna Hurtig Wagrell och Kirsty Armstrong

Inled juni med stand-up

Torsdag 1 juni 2023

Entrén öppnar 18:30

Konsertstart 19:30

Rotundan

Ingen åldersgräns

195 kronor + serviceavgift 30 kronor

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer