OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

SABATON_2022_1080x1080px_TURNE_NYADATUM_1.0_220113

HÅLLTIDER (tiderna är preliminära)

18.00 Insläpp Early Entry (för de som köpt Early Entry-biljett)
19.00 Insläpp övriga
20.00 HULKOFF
21.10 SABATON
23.00 Kvällen är slut

BILJETTER
Alla måste ha en giltig biljett för att komma in i arenan.
Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, du måste ha själva biljetterna med dig!
Kan du inte hitta dem? Ta i första hand en titt i din skräppost och på ditt Tickster-konto. Hittar du dem inte där kan du ta kontakt med support@tickster.com
Du behöver inte skriva ut biljetterna, det räcker att visa upp dem i mobilen om du har en smartphone.

EARLY ENTRY
Om du köpt en Early Entry-biljett kommer du bli insläppt på spelplatsen före ordinarie insläpp. Det kommer vara uppskyltat på plats vart Early Entry-entrén är. Insläppet börjar ca 18.00.
OBS! Early Entry är ståplats och innebär därför ingen specifik plats, utan innebär att du blir insläppt i ståplatsområdet före de med ordinarie ståplatsbiljett

ÅLDERSGRÄNS
Åldersgränsen är 13 år. Det gäller även i målsmans sällskap.

HITTA HIT
Folkets park ligger ca 50 meter från Huskvarna tågstation. Buss 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: www.jlt.se (Närmast Folkets Park: Tåg: Huskvarna Station, buss: Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Kungsporten) Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det!

Parkering: det finns ca 700 fria parkeringsplatser runt om hela Folkets Park. Det finns även parkeringar vid skolorna mitt emot Folkets Park, som får användas fritt kvällstid. Det är inte tillåtet att parkera inne i parken.
Fordon med handikapptillstånd har även möjlighet att köra in i parken i direkt anslutning till respektive lokal för på- och avstigning.

GARDEROB
Finns en trappa ner i huvudbyggnaden. Garderob kostar 30 kr, swish eller kontanter.

SERVERING
Kom och ta en öl, cider eller ett glas vin! Restaurang Stockmakaren serverar lättare mat, korv med bröd & annat smått & gott. Alkoholfria alternativ finns. OBS! Du får inte ta med egen mat och dryck samt flaskor (glas/plast/burk).

ÖVRIGT:
Mer info finns på https://huskvarnafolketspark.se/kontakt/

Ingen egen dryck får tas med in på spelplatsen, och undvik även stora väskor.

Om du har frågor om konserten når du oss på biljett@allthingslive.se (vardagar kl 9-16)

Varmt välkommen!

 

Den stora Sverigeturnén med Sabaton 2022!

Under våren 2022 beger Sabaton sig ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 30 spelningar från norr till söder. Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt.

 

”The Great Tour hette vår Europa-turné, enkelt översatt till den stora turnén. Och vi tänkte stort när vi bokade denna svängen, större än vi någonsin gjort förut. Vi sökte och fann ställen där ingen trodde att Sabaton skulle spela, och just därför ville vi spela där. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd. /Pär Sundström – Sabaton”

 

På grund av de restriktioner som följer av pandemin är spelningarna som skulle ägt rum i januari och februari flyttade till april och maj. Redan köpt biljett gäller till det nya datumet. Tyvärr kunde inte HULKOFF medverka på dessa nya datum, ersättare kommer meddelas inom kort.

Åldersgräns 13 år

Artistinformation

Sabaton

Sabaton kommer tillbaka till Huskvarna Folkets Park.

Lördag 23 april 2022

Entrén öppnar 19:00

Konsertstart 20:00

Parketten

13 år

595 kr (inkl serviceavgift), Early entry 745 kr (inkl serviceavgift)

Utsålt

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer