OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

PS Sessions Solen Post

♥  Tider
16:00 – Rotundan öppnar

16.30-18.00 – Maten serveras för er som köpt biljett med mat.

18:30 – På scen – Solen

Vi skannar din biljett när du går in i Rotundan.

Obevakad garderob finns i samma lokal. 

Du får inte ta med dig någon större väska in på konserten eller hänga in den i garderoben. Väskor under 40x40x20 cm är okej, men kommer att kontrolleras.

♥ Mat och dryck och merch mm.
Restaurang Stockmakaren säljer öl, cider, vin & alkoholfria alternativ samt korv med bröd (veg alterativ finns).

För er som köpt biljett med mat serveras den mellan 16.30-18.00. Du får en kupong i entren som du byter mot din ”Pulled pork burgare” i baren. 

Merch säljs inne i samma lokal.

♥ Ta inte med
Paraplyer, stolar, väskor, egen mat eller dryck, flaskor, djur, professionella kameror och ljudinspelningsutrustning.

♥ Biljetten
Glöm inte att ha din biljett redo! Det går bra att visa biljetten i mobilen. 
Tickster, som säljer våra biljetter, hjälper dig gärna om du inte hittar ditt mail med biljetten.

♥ Buss & Tåg
Huskvarna tågstation samt busshållplatserna för linje 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: www.jlt.se. Närmaste hållplatser är Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Station och Huskvarna Kungsporten.
Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det! 

♥ Parkering
Det finns ca 700 fria parkeringsplatser runt om Folkets Park. Du som har möjlighet, ställ bilen hemma och ta tåg eller buss hit.

Välkommen!

Solen är ett vanligt band. Bildat i en helt vanlig stad. Där man vill gå på AW, äta och umgås. Det är precis vad vi ska göra.

Park Sounds sessions bjuder in till after work, 16.00 i Rotundan.

Du kan välja att köpa biljett med mat (Pulled Pork burgare – 250 kronor – kom ihåg att ange kött/vegansk kost/annan specialkost när du köper biljetten ) eller utan mat (150 kronor). Dricka köper du i baren! Solen går på scenen 18.30. En helt perfekt after Work enligt oss.

 

Solen tampas med vanliga problem. Tycker borta är bra men att hemma är bäst. Att fredagar är härliga och söndagar väldigt jobbiga. Solen skriver vanliga låtar. Drömmer vanliga drömmar. Ibland blir Solen för full och somnar på bussen hem ‪kl 23. Oftast dricker dock Solen efter sin förmåga och kommer hem vanlig tid.

 

Med tanke på denna övergripande karaktärslöshet och fullkomliga allmängiltighet är det lätt att fråga sig varför Solen ens finns. Solen har nu funnits i över fem år och är nu dessutom på väg att släppa sitt tredje album. Behövs det verkligen en till skiva av Solen? Förmodligen inte men det spelar ingen roll för skivan kommer släppas ändå. Och om skivan ändå släpps är det lika bra att lyssna för annars vore det slöseri vilket Solen precis som alla andra tycker är onödigt och ansvarslöst.

 

Vem vet. Kanske fyller ändå Solen någon slags funktion. Ibland spelar Solen live och då får folk en bra ursäkt till att dricka öl. Solen ger ibland ut LP-skivor som vissa tycker om att samla på. Och visst händer det att Solens medlemmar ibland får tillfälle att känna sig lite speciella.

Kanske är det gott nog.

Artistinformation
instagram
solenmusik

Park Sounds sessions: AW med Solen

Afterwork

Fredag 24 november 2023

Entrén öppnar 16:00

Konsertstart 18:30

Rotundan

150 kronor + serviceavgift 10 kronor / 250 kronor + serviceavgift (inkl mat)

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer