OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Sad boy_Omslag (1)

Support: Spring City!

Tider:

Entré / servering öppnar kl 18:00
Spring City 19:30
Myra Granberg 20:10 ca

Myra Granberg släppte vårens ösigaste singel ”Lose my mind” den 16 april. Med full kraft är det ett anthem att dansa till, tillägnad alla som omfamnar sin ångest. Singeln kommer vara ett av spåren på hennes efterlängtade debutalbum som släpps i höst. ”Lose my mind” är skriven av Myra Granberg och Adéle Cechal, samt producerad av Myra Granberg och Carl Wikström Ask.

”Så länge jag kan minnas har en ihärdig och fruktansvärd ångest varit en del av mitt liv. Den har förstört så sjukt mycket, men ju äldre jag blivit så har jag börjat omfamna den som det ’fluffiga och irriterande monstret’ som bara alltid är vid min sida. Någon eller något som helt enkelt vägrar ge sig av. Genom mantrat ’jag dansar med min ångest’ så väljer jag att inte låta den besegra mig, och istället får den vara en ärlig inspiration till min musik. 
Därför är ’Lose my mind’ en låt tillägnad alla oss som är ett med sitt mörker. En hälsning om att man inte är ensam. Ett anthem att dansa med sin ångest till.” – Myra Granberg.

Myra Granberg har en gedigen bakgrund som låtskrivare & producent. Efter en turbulent och brokig barndom i Nybro, utanför Kalmar, började hon tidigt satsa på musiken. Med stora drömmar och inga hämningar orienterade hon sig i det kreativa som startade med ett reggeaband där hon bl.a. stod som förband till Kapten Röd och Syster Sol, för att sedan bli antagen till producenthögskolan Musikmakarna år 2015. Tre år senare, efter att ha skrivit låtar till artister både inom Sverige och internationellt, samt efter en tid som writers-mentee i Los Angeles under vingarna på Fernando Garibay, hamnade fokuset återigen på hennes eget material och artistvisionen tog ny fart.

År 2019 slog Myra igenom stort med superhiten ”Tills mitt hjärta går under” som hon, liksom alla hennes låtar, har skrivit och producerat själv. Låten har streamats över 30 miljoner gånger på Spotify och det var därefter som artistkarriären tog fart på riktigt. Med uppföljande singlar som P3 favoriten ”Äru min nu” och platinasäljande ”HKF (Håll käften och försvinn)” har hon levererat musik som känns in i hjärtroten och visat att hon är en av de mest uppskattade artisterna på svenska pophimlen just nu. För sina prestationer nominerades Myra i kategorierna Årets Pop och Framtidens artist på P3 Guldgalan 2021, samt är nominerad till Årets Genombrott på Musikförläggarnas Pris. Hittills 2021 har hon släppt singeln ”Systra mi” tillsammans med HON samt gästar Petters senaste singel ”Bara för bra”. Nu väntar ett fortsatt spännande år för Myra med fler nya singlar och ett mycket efterlängtat debutalbum som släpps i höst.

Artistinformation

Myra Granberg

Huskvarna Folkets Park presenterar stolt Myra Granberg live!

Fredag 20 augusti 2021

Entrén öppnar 18:00

Konsertstart 19:30

Huskvarna Folkets Park

Ingen åldersgräns.

350 kr + serviceavgift

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer