Namnlöst-5

Två av landets största artister just nu gör två egna konserter på vår nya utescen fredagen den 2 september, exklusivt, endast i Huskvarna!

Miriam Bryant

Med en otrolig röst, stjärnstatus och karisma har Miriam Bryant snabbt blivit en av landets mest älskade artister. På EP:n ”Mi Amor” (2019) – visade Miriam Bryant nya sidor av sig själv och sitt artisteri. Släppet innehåller hyllade singlar som ”Neråt/Uppåt”, ”Du Med Dig” och ”Blåmärkshårt (Mi Amor)” – alla vilka flitigt både streamats och spelats på radio.

Surret kring Miriam Bryant började redan 2012, när debutsingeln ”Finders Keepers” blev en omedelbar radiofavorit. Fler triumfer med R&B-präglade pophits som ”Raised In Rain” (även titeln på debutalbumet) och ”Push Play” förstärkte känslan av att vi hade med en speciell sorts talang att göra, någon som avancerade från snackis till sensation 2015 i och med hennes medverkan i TV4-programmet Så Mycket Bättre.

I november 2021, nio år efter debuten, släpptes albumet ”PS jag hatar dig”, som nu även fått fyra grammisnomineringar.

Victor Leksell

Svensk musikhistoria. Det går inte att beskriva Victor Leksell på något annat sätt. Inte ens 25 år fyllda har han redan gjort ett outplånligt intryck.

Jättehitsen har avlöst varandra sedan 2018 och när ”Svag” släpptes i början av 2020 kände alla att något stort var på gång. Låten blev större än allt och månader senare slog den rekord som den mest streamade låten på ett nordisk språk. Någonsin. Idag har den över 150 miljoner streams och fortsätter älskas, 1,5 år senare ligger ”Svag” fortfarande stadigt på Spotifys Topp 50. Det är svensk musikhistoria det också.

I juni 2020 kom det hyllade debutalbumet ”Fånga mig när jag faller” med låtar som idag har över 300 miljoner lyssningar på Spotify. I januari teamade han upp med Göteborgssystern Miriam Bryant på singeln ”Tystnar i luren” som toppade listorna under flera veckor. I maj släppte Victor en tolkning av Veronica Maggios ”Snälla bli min”, som en del av Spotifys firande av 10 års jubileet för albumet ”Satan i gatan”. Låten gick in etta på topplistan och har idag sålt guld.

Just nu är Leksell aktuell med ledmotivet, ”Eld & lågor”, till den svenska storfilmen Vinterviken (Netflix).

 

Siffror:

155 miljoner (antal streams för Svag – den mest streamade låt på svenska någonsin)

1,7 miljoner (antalet lyssnare i månaden på Spotify)

300 miljoner (antalet lyssningar för debutalbumet)

Priser:

Grammis 2020: Årets låt (Svag) – Årets artist – Årets album (Fånga mig när jag faller)

P3 Guld: Årets låt (Svag) – Årets pop

Rockbjörnen 2020:

Årets Manliga Liveartist – Årets låt (Svag) – Årets Musikinitiativ (delat med Molly Sandén och Joakim Berg för insamlingen till den svenska vården)

Rockbjörnen 2019: Årets genombrott


Artistinformation
instagram
@Miriambryant
instagram
@victorleksell
spotify
@Miriam Bryant
spotify
@Victor Leksell

Miriam Bryant + Victor Leksell

Exklusiv konsertkväll med Miriam Bryant & Victor Leksell, endast i Huskvarna!

Fredag 2 september 2022

Entrén öppnar 18:00

Konsertstart 19:30

Nya utescenen

Ingen åldersgräns. 18 år i baren

595 kr + serviceavgift 55 kr

Köp biljett

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer