OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

KRUNEGARD_

♥  Tider:
Servering / bar / merch i Rotundan fr kl 19:30.
​​​​​​​
Teaterladan:
Ellen Krauss kl 20:00.
Gabriella Fäldt, komiker 20:40
Markus Krunegård 20:50

♥ Mat och dryck:
Restaurang Stockmakaren serverar lättare mat, korv med bröd & annat smått & gott i Rotundan, öl, cider, vin & alkoholfria alternativ.
OBS! Du får inte ta med egen mat, dryck och flaskor.

​♥ Garderob och WC: finns en trappa ner i huvudbyggnaden. Observera att Teaterladan är en ouppvärmd lokal och vi rekommenderar därför er att ha jackan på.
Garderoben i källaren är öppen, 30 kr, sköts av Husqvarna FF.

♥ Biljetten: Glöm inte att ta med dig biljetten! Det går även bra att visa upp biljetten i din mobil. Observera att bokningsbekräftelsen du fått via e-post inte berättigar inträde till konserten, klicka fram och ha biljetten redo!
Tickster, som säljer våra biljetter, hjälper dig gärna om du inte hittar ditt mail med biljetten, klicka här
Vi scannar av biljetten i entrén.

♥ Buss & Tåg: Huskvarna tågstation ligger ca 50 meter från Folkets Park, det tar ex.vis 6 min fr Jönköpings resecentrum till Huskvarna station, 7 minuter från Tenhult eller 25 min från Nässjö. Buss 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: www.jlt.se (Närmast Folkets Park: Tåg: Huskvarna Station, buss: Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Kungsporten) Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det!

♥ Parkering: ca 700 fria parkeringsplatser runt om hela Folkets Park, det finns även parkeringar vid skolorna mitt emot Folkets Park, som får användas fritt kvällstid.
Det är inte tillåtet att parkera inne i parken.

Grymt välkommen!

  1. Markus Krunegård ger sig ut på turnén Cirkus Krunehof och ett av stoppen är i Teaterladan i Huskvarna Folkets Park, där vi ser honom 5 mars 2022. Med ett gäng plattor i bagaget, både med bandet Laakso och som soloartist. Markus är riksbekant – inte minst genom sin medverkan i Så mycket bättre 2020, men också genom att spelat mycket live och plockat hem en hel del utmärkelser. Vi har redan hunnit lyssna en hel del på hans senaste platta, Kemtvätten, som nyligen släpptes, och innan det Tutti frutti – från lokalen under sushin som också kom tidigare i år. Ett produktivt år för Krunegård!

 

Markus Krunegård har varit i Huskvarna Folkets Park flera gånger, och faktum är att ett av besöken influerade honom till första textraderna i Hela livet var ett disco, där han landat på det fyrastjärniga hotellbadrummet efter Popadelica 2009.

 

Senast Krunegård gästade oss var i somras, då var det utsålt och sittande publik utomhus. Nu är det Teaterladan och ståplatser som gäller.

 

support: Ellen Krauss + komiker Gabriella Fäldt.

 

Med stöd av Region Jönköpings Län

Eventinformation
Artistinformation

Markus Krunegård + support: Ellen Krauss + komiker Gabriella Fäldt

Markus Krunegård kommer tillbaka till Huskvarna Folkets Park!

Lördag 5 mars 2022

Entrén öppnar 19:30

Konsertstart 20:00

Teaterladan, ståplatser

Ingen åldersgräns (18 år i baren)

450 kr + serviceavgift 45 kr

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer