KRUNEGARD_

Markus Krunegård ger sig ut på turnén Cirkus Krunehof och ett av stoppen är i Teaterladan i Huskvarna Folkets Park, där vi ser honom 5 mars 2022. Med ett gäng plattor i bagaget, både med bandet Laakso och som soloartist. Markus är riksbekant – inte minst genom sin medverkan i Så mycket bättre 2020, men också genom att spelat mycket live och plockat hem en hel del utmärkelser. Vi har redan hunnit lyssna en hel del på hans senaste platta, Kemtvätten, som nyligen släpptes, och innan det Tutti frutti – från lokalen under sushin som också kom tidigare i år. Ett produktivt år för Krunegård!

 

Markus Krunegård har varit i Huskvarna Folket Park flera gånger, och faktum är att ett av besöken influerade honom till första textraderna i Hela livet var ett disco, där han landat på det fyrastjärniga hotellbadrummet efter Popadelica 2009.

 

Senast Krunegård gästade oss var i somras, då var det utsålt och sittande publik utomhus. Nu är det Teaterladan som gäller vi räknar med lapp på luckan även denna gång. Säkra din biljett nu!

Med stöd av Region Jönköpings Län

Artistinformation
instagram
@markus_krunegard

Markus Krunegård

Markus Krunegård kommer tillbaka till Huskvarna Folkets Park!

lördag 5 mars 2022

Entrén öppnar 19:00

Konsertstart 19:30

Ingen åldersgräns (18 år i baren)

450 kr + serviceavgift 45 kr

Köp biljett

Andra evenemang

2022
29 april
28 maj
20 juni
The Beach Boys Liknande
18:00 – Utescenen
13 augusti
Lars Winnerbäck Liknande
18:00 – Utescenen
3 september
The Ark Liknande
18:00 – Utescenen

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer