OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Skärmavbild 2021-11-10 kl. 12.14.25

 

”Det är inte svårare än du tror” - är den nyfikna och äventyrliga kon Mamma Mus ledord genom livet. Hennes vän Kråkan däremot är av motsatt åsikt.  Mamma Mu vill mycket mer än vad kor brukar vilja och hon låter sig inte begränsas av någon, inte ens av en kraxande kråka.

I den här berättelsen inspireras hon av barnen som bygger en koja. Det vill hon också göra. Men Kråkan förklarar för henne att hon inte kan. För kor kan inte bygga kojor. Faktiskt! Men med humor och uppfinningsrikedom motbevisas Kråkan av Mamma Mu.

Vi på Teater Pero känner oss besjälade med denna lantbruksrebell till ko som ständigt hittar inspiration i barnen och deras lekar. Precis som vi!  Hon låter sig inte begränsas av svårigheter eller andras åsikter utan löser problemen, njuter av livet och är fri. Mamma Mu är en sann förebild!” 

Teater Pero har funnits i över 35 år och spelar föreställningar i hela landet och även över hela världen. De arbetar med mim som grund, tillsammans med musik och dialog. Deras föreställningar har vunnit flera priser genom åren och gruppen vann Stockholms stads hederspris för barn och unga 2018. Deras föreställningar Gittan och Gråvargarna och Rut och Knut leker doktor har tidigare turnerat med Folkets Hus och Parker.

Efter en bok av Jujja Wieslander med illustrationer av Sven Nordqvist.

notera: skådespelarna har inga masker, dom ser alltså inte ut som en ko eller kråka.

Mamma Mu bygger en koja

Ett kraxigt relationsdrama för alla från 4 år!

Söndag 14 november 2021

Entrén öppnar 13:30

Konsertstart 14:00

Parketten, inomhus

Rekommenderad ålder från 4 år

100 kr + serviceavgift 25 kr

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer