OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

LisaNilsson_MorganNorman_dc09q (1)

 

Folkparkssommar 2021 är här!
Begränsat antal sittplaster.

♥ Säkerhet
Konserten är på utescenen, mobila numrerade stolar med en meters avstånd åt alla håll. Det är ok att flytta ihop platserna bredvid varandra (max 4 pers/sällskap), tänk på att alltid hålla minst en meters avstånd till nästa sällskap. Serverings- och barområde + ev. merchförsäljning är i Rotundan inom- och utomhus, byggnaden till vänster om scenen.
Handsprit finns innanför entrén i handspritsautomater + vid serveringsdisken i Rotundan.
Det är inte tillåtet att ha paraplyer under konserten, p g a sikt och säkerhet.
Vi hjälps alla åt att hålla avstånd.

Obs! Tiderna:
Servering / bar i Rotundan öppnar kl 18.00.
Lisa Nilsson kl 19:30
Kom i god tid!

♥ Mat och dryck:
Kom och ta en öl, cider eller ett glas vin i klassisk folkparksmiljö med kulörta lyktor i taket!
I Rotundan finns det möjlighet att köpa fika, mat (bl a hemgjorda burgare) öl/vin/cider samt alkoholfria drycker, serveringen sköts av Restaurang Stockmakaren.
obs! Egen mat och dryck samt flaskor (glas/plast/burk) får Ej tas med.

​♥ Garderob och WC: finns en trappa ner i huvudbyggnaden. WC finns även till höger om gräsmattan efter entrén (i huvudbyggnaden). Garderoben är inte öppen i sommar, det går bra att hänga ev. ytterkläder på din stol.

♥ Biljetten: Glöm inte att ta med dig biljetten! Det går även bra att visa upp biljetten i din mobil. Observera att bokningsbekräftelsen du fått via e-post inte berättigar inträde till konserten, klicka fram och ha biljetten redo!
Tickster, som säljer våra biljetter, hjälper dig gärna om du inte hittar ditt mail med biljetten, klicka här
Vi scannar av biljetten i huvudentrén.

♥ Buss & Tåg: Huskvarna tågstation ligger ca 50 meter från Folkets Park, det tar ex.vis 6 min fr Jönköpings resecentrum till Huskvarna station, 7 minuter från Tenhult eller 25 min från Nässjö. Buss 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: www.jlt.se (Närmast Folkets Park: Tåg: Huskvarna Station, buss: Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Kungsporten) Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det!

♥ Parkering: ca 700 fria parkeringsplatser runt om hela Folkets Park, det finns även parkeringar vid skolorna mitt emot Folkets Park, som får användas fritt kvällstid.
Det är inte tillåtet att parkera inne i parken.

♥ Vi önskar dig en underbar konsertkväll!

Ev. överblivna biljetter kostar 700 kr i entrén.

Lisa Nilsson och gitarristen Mattias Torell bjuder på en intim afton med sväng!
Efter mer än 30 år som artist har Lisa Nilsson en gedigen repertoar att ösa ur.
Dagsformen sätter agendan när låtlistan ska väljas och ingen kväll är den andra lik. Det landar i en blandning av hits genom tiderna, personliga favoriter ur den svenska eller brasilianska visskatten, och en och annan smäktande evergreen, varvat med Lisas numera berömda mellansnack och monologer.
Både Lisa och Mattias har en tidlös bredd och delar kärleken till soulmusik, brasilianska rytmer, och jazzen. Duon har skrivit flera av Lisas låtar ihop, berättandet och spelglädjen står alltid i centrum när de framträder tillsammans. Senast de stod på scen tillsammans spelade de Lisa Nilssons egen föreställning ”Kvinnan som är jag” där Lisa summerar sin karriär och sitt liv som kvinna i en humoristisk kavalkad av musik, steppdans och monologer.
Duon har spelat in skivor och turnérat ihop i ett otal sammanhang med Lisas band och olika storband och orkestrar sedan 1992.

Artistinformation

Lisa Nilsson

Huskvarna Folkets Park presenterar stolt:

Söndag 11 juli 2021

Entrén öppnar 18:00

Konsertstart 19:30

Huskvarna Folkets Park

Ingen åldersgräns.

595 kr + serviceavgift.

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer