10 augusti

LARS WINNERBÄCK + special guest: MISS LI

Högt biljettryck
  • Datum: fredag 10 augusti
  • Tid: Entrén öppnar kl 18.
  • Inträde: 555 kr + serviceavgift 40 kr.
  • Scen: Stora utomhusscenen
  • Åldersgräns: 13 år (18 år i barområdet)
  • Köp biljett
 

Varmt välkomna till sommarens stora konsert!

I sommar ger sig Lars Winnerbäck ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. I kontrast till den senaste tidens avskalade format handlar det i sommar om en stor produktion. Vi längtar redan till den 10 augusti! Som special guest i Huskvarna kommer fantastiska Miss Li!

I oktober var det biopremiär för filmen Winnerbäck – Ett slags liv. Filmen skildrade hans 20 år som artist och tog oss närmare honom än någonsin. Den sammanfattade en musikalisk karriär, men framförallt gav den en inblick i en komplex människa vars svagheter och karaktärsdrag speglar en hel generations känslor.

Nu är det dags för ett nytt kapitel i berättelsen om Lars Winnerbäck när han i sommar ger sig ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. Vintern 2016/2017 gjorde han en rad avskalade framträdanden på konserthus runt om i Skandinavien. Men till sommaren är det åter dags att turnera med band och stor scenproduktion.

18.00 – Entrén öppnar. Brett utbud av mat och dryck. Barområde utanför Rotundan med perfekt sikt till konserterna (hög utomhusscen).
19.00 – Miss Li
21.00 – Lars Winnerbäck
23.00 – Konsertområdet stänger

Biljetter:
Pris – 555 kr + Serviceavgift 40 kr
Åldersgräns – 13 år (18 år för barområdet).

HOTELLPAKET

Finfint hotellpaket till Lars Winnerbäck 10 aug i samarbete med Best Western Plus John Bauer Hotel / Ester Kök & Bar, boka nu, hotell + biljett, klicka här!