OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Kom på lan_Insta

Information till alla som köpt LAN-biljett!

 

 

Varmt välkomna på lördag 1 april, dörrarna öppnar 09.30.

Ha biljetterna redo och var laddade för en full dag med aktiviteter osv. Det kommer finnas teknisk personal på plats som kan hjälpa till att koppla upp datorer mm.

För er som har datorer med er finns det möjlighet att köra in med bilen i Folkets park. Kör in via grinden vid huvudentrén på Öxnehagaleden.

När du och ditt barn anländer kommer barnet att få ett armband där du som vårdnadshavare ska skriva ett telefonnummer där vi kan nå dig under hela dagen.

 

Det kommer att vara ett antal turneringar under dagen. Anmälan till dessa sker i samband med registreringen och du som vårdnadshavare måste vara med och godkänna de turneringar barnen vill vara med i.

Vi kommer att avsluta dagen med en ”Barn VS Vuxna” turnering! Skriv upp er och utmana varandra! 

 

Klockan 13:00 serveras lunch (pasta och köttfärssås, ev specialkost finns om du anmält det) och klockan 18:00 serveras middag (hamburgare med potatis), det finns vuxna på plats som äter med barnen! Det kommer att finnas en liten kiosk som är öppen mellan 14:30-16:00, där man kan köpa godis till självkostnadspris.

Man får gärna ta med sig snacks hemifrån, men det finns deltagare med NÖTALLERGI, så respektera detta och se till att ni inte har med er något som innehåller nötter!

 

 

När du har lämnat av barnet, så finns det kaffe och kaka i ”Puben”, där det är en gratis föreläsning klockan 10:30. Ta gärna chansen att lära dig mer om e-sport och digital kultur! Föreläsningen hålls av Female Legends pågår ca 50 minuter, efter finns det tid för frågor. Föreläsningen handlar om Female Legends arbete, normkritik, de negativa sidorna med internet men också hur välkomnande det kan vara och hur du kan hantera samt bemöta ditt barns spelande på ett bra sätt.

 

 

 

Har ni några frågor är det bara att mejla eller ringa! Varmt välkomna! 

Astrid Axelsson

Astrid@folketspark.com

0733-108077

 

 

För information kommer Fair Play Cup äta frukost på Lill-parketten på morgonen (alltså i samma hus men inte i samma lokal). Under kvällen är det konsert i Teaterladan och i Rotundan, det är inte i samma hus som LANet. Inga andra än barnen och arrangörerna/personalen kommer att vistas i lokalerna där LANet är.

 

 

 

Projektet finansieras delvis av

kulturrådet

LAN för barn 8-11 år

Endagars-LAN för dig mellan 8 och 11 år

Lördag 1 april 2023

Entrén öppnar 09:30

Konsertstart 10:00

Parketten

8-11 år

250 kronor

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer