OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

1x1 spindel LAN

Varmt välkomna 29-30 oktober. Ha biljetterna redo och var laddade för en eller två toppendagar fulla av aktiviteter!

Entré i huvudbyggnaden
För er som tar med er egen dator: Entrén öppnar 12:00 – då kan ni koppla upp era datorer, vi har kunnig personal på plats. Viktigt att ni tar med er nätverkskabel, gärna 5m, och 3-vägs grenuttag. Ni kan parkera utanför parketten med bil för att lasta ut. Kör in via huvudentrén från Öxnehagaleden.
För er som inte tar med er dator: Entrén öppnar 13:00.
För er som köpt två-dagars biljetter och tar med egen dator: Under natten mellan 29-30 okt kommer vi ha personal på plats, så ni behöver inte ta med datorerna hem! När ni anländer den 30 okt, räcker det med att ni är på plats vid 13:00.

När du och ditt barn anländer kommer barnet få ett armband som du som vårdnadshavare ska skriva ett telefonnummer på där vi kan nå dig under LANet.

Under dagarna kommer dessa turneringar äga rum: FC24(Fifa), Grand Tourismo i Racing seten, Beatsaber på VR, Minecraft och andra tävlingar som Bottle flip m.f. Dessa turneringar är frivilliga och det kommer inte ske någon anmälan, vi ropar ut när det är dags! Turneringsschema kommer finnas på plats.

Föreläsning för vuxna (gratis och inget krav på anmälan)
I samband med avlämning av barnen kommer det vara en föreläsning i Puben, en lokal bredvid parketten där LANet äger rum. Gameffect tillsammans med Folkuniversitetet vill skapa en förståelse av e-sport och dess fördelar och utmaningar för vårdnadshavare. Föreläsningen handlar om hållbart spelande med delarna; vad är e-sport, speltid, hälsa, kost, träning, hur föräldrar kan påverka sitt barns spelande och även hur föräldrarna kan delta i sitt barns intresse.

Direkt efter kommer barnen få utveckla sin pedagogiska sida genom att guida sina föräldrar i spelet Minecraft och visa dem vägen genom en spännande spelupplevelse.

Mat 
Middagen serveras kl 17:30 och är pasta med köttfärssås på söndag och lasagne på måndag. Vi kommer ropa ut när det är dags för mat och vi vill påpeka att i ett hållbart spelande är det viktigt att äta rejäl mat. OBS det kommer inte serveras någon lunch, se därför till att barnet har ätit innan LANet börjar. Det kommer vara personal som äter med barnen och personal som vaktar datorerna.

Efter maten öppnar kiosken, där barnen kan köpa enklare snacks och dricka till självkostnadspris. Det kommer vara möjligt att betala med swish, kort eller kontanter! Barnen får gärna ta med sig snacks hemifrån, men observera att det kommer finnas barn med NÖTALLERGI, vänligen respektera detta och se till att ni inte tar med något som innehåller nötter!

 

Föräldrar som vill vara kvar under dagen och kan tänka sig att hjälpa till med småsaker får gärna höra av sig till oss, vi tar tacksamt emot hjälp!

 

Har ni några frågor är det bara att mejla eller ringa! Varmt välkomna!

Astrid Axelsson 0733-108077

Astrid@folketspark.com

Succén är tillbaka och uppdaterad! Nu för barn mellan 8-15 år och tvådagars dags-LAN! 

 

Starta höstlovet med ett roligt tvådagars-LAN i Huskvarna Folkets Park.
– Testa på att LANa (Ta med egen dator eller låna på plats. OBS finns ett fåtal datorer som du får spela på en begränsad tid)
– Pyssla i Cosplay-verkstaden.
– Prova på spelkonsoler som VR, Play Station, Racing set mm.
– Släng dig i legohavet, pärla pärlplattor och måla.
– Delta i turneringar med chans att vinna grymma priser.
– Föreläsning för föräldrar om e-sport och digital kultur, som är gratis och öppen för alla som är intresserade. Ingen anmälan, tid kommer!

 

Ålder: 8-15 år
Datum: 29-30 okt
Tid: 13:00-21:00 (Eventet börjar 13.00, dörrarna öppnar 12:00 för er med egna datorer – setup)
Pris: 400 kr för tvådagarsbiljett, 200kr för endagsbiljett (middag ingår)
Specialkost samt allergi ska anges när du köper biljett.

Du måste köpa en biljett åt gången eftersom vi behöver ha all information till varje enskilt barn.

 

Information föräldrar

Säkerhet
– Alla barn kommer få ett armband där man kan skriva namn och telefonnummer till en vuxen.
– Eventet kommer vara bemannat av vuxna som har koll på barnen i de olika rummen. Det kommer också finnas bordsansvariga som håller koll på datorer och som barnen kan vända sig till om de behöver hjälp.
– Eventet är föräldrafritt men vill du inte lämna ditt barn hela dagen går det bra att vara med i stunder.
– Inga andra utom deltagare på eventet komma kunna komma in i lokalen.

Mat
Det kommer att serveras middag till barnen som de äter i matsalen. Det kommer att ropas ut när det är mat och bordsansvariga kommer hålla koll på att barnen går och äter. Middagen ingår i priset, allergier eller annat ska anges när du köper biljett samt vid ankomst av eventet. Det finns en kiosk som är öppen ett par timmar om barnen vill köpa något.

Hämtning och lämning
Dörrarna öppnas 12:00 för de med egen dator och du får givetvis följa med ditt barn in. Eventet stänger 21.00 varje dag. Du som köper tvådagarsbiljett och har med egen dator kan ha kvar den under natt.

Föreläsning
I samband med att eventet öppnar på söndagen anordnas en föreläsning för alla föräldrar, öppen för alla er som är intresserade, även om ni inte just denna gången har barn på LANet. Här får du höra mer om barn och gaming och chans att ställa dina frågor. Vi bjuder på kaffe!

 

Sista anmälan är just nu är 28 okt!

 

 

 

Arrangemanget genomförs med hjälp av logga

Logga

LAN för barn – Goes Halloween 29-30 okt

Succén är tillbaka, starta höstlovet med tvådagars LAN!

Söndag 29 oktober 2023

Entrén öppnar 12:00

Konsertstart 13:00

Parketten

8-15 år

400kr tvådagarsbiljett, 200kr endagsbiljett

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer