image002[23] NY 1x1

Huskvarna Metal Fest 12-13 april 2024

 

All info nedanför:

Fredag 12/4:

Kranium

Macabre Decay

Sarcator 

Eternal Evil

Mephorash

 

Lördag 13/4:

Cult of The Fox

Stormburner 

Rexoria

Crank 

Absolva 

David Reece

Blaze Bayley

Tatuerare, försäljare, utställare, merch, mat & dryck med fullständiga rättigheter kommer finnas på plats under helgen. 

18-års åldersgräns 

I samarbete med Studiefrämjandet, Nemis, Huskvarna Folkets Park, Destination Jkpg

BLAZE BAYLEY

Äntligen är Blaze och hans band tillbaka i Huskvarna!! Detta är en bokning vi planerat under en längre tid och 2024 är det dags. Förutom låtar från hans solokarriär blir det ett special set med Iron Maiden låtar då det är 30 år sedan han gick med i bandet, The X-Factor och Virtual XI ska hyllas som sig bör. 

DAVID REECE

2019 hade vi David och hans band på besök och vi måste nog säga att han har en av hårdrockens mest underskattade röster. Nu är han tillbaka med nytt solomaterial och vi får säkert också höra en och annan låt från hans tid i Accept och från det numera återupplivade bandet Bangalore Choir. En spelning man inte vill missa!!!

ABSOLVA

Bandet bakom Blaze!! Med bröderna Appleton som ihop med Karl Schramm och Martin McKnee utgör Blaze kompband står de även starka på egna ben som Absolva. Med massor av nytt material sedan senast ser vi fram emot att höra och se detta fantastiska band live

CRANK

När Blaze Bayley är på plats så är Crank på plats!! ”Det nya bandet med Erik ”Tyrant” Gustavsson i spetsen har på kort tid vunnit våra metal hjärtan. Med ett sound som de kallar Biker Rock hör vi skitiga influenser från Saxon, Motörhead, W.A.S.P, Mercyful Fate och givetvis tidiga Iron Maiden…”

SARCATOR 

Ett ungt band som på kort tid tagit rejäla kliv. Med två fullängdare i bagaget har de även hunnit med festivaler som Gefle Metal Festival, Noselake, Nordfest, en uppsjö av egna gig och ihop med tunga namn i genren. Äntligen är det vår tur att välkomna dem på scen där de kommer leverera sin mörka svarta thrash metal. Namnet Sarcator är en fusion av Sarcófago och Kreator vilket förklarar stilen de lirar på ett enkelt sätt.. 

Övriga band under helgen:

ETERNAL EVIL

REXORIA 

MEPHORASH

STORM BURNER

MACABRE DECAY 

KRANIUM 

Huskvarna Metal Fest 12-13 april

Tvådagars metalfest i Folkets Park

Fredag 12 april 2024

Konsertstart 18:00

Huskvarna Folkets Park

från 395 kronor + serviceavgift

Köp biljett

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer