OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Namnlös design - 1

♥  Tider
18:00 – Entré / Servering / Bar / Merch öppnar
19:30 – Estraden
21:10 – HOV1

Kvällen beräknas vara slut 22:20

 

♥ Kö

Det ska bli extremt varmt och soligt på lördag. Vi rekommenderar därför att ni inte köar för tidigt. Det finns väldigt lite skugga på asfalten där kön är.  Om ni väljer att köa så tänk på att dricka mycket vatten, ta med solskydd och ha med er något att äta. Det finns en vattenkran och bajamajor öppen för er på området.

För er föräldrar, ha gärna kontakt med era barn och hjälp dem med mat, dryck och energi.

 

♥ Mat och dryck och merch mm.
Restaurang Stockmakaren säljer öl, cider, vin & alkoholfria alternativ samt mat. Kom gärna tidigt och häng i Folkets Park med en öl, bra musik och trevligt sällskap.

 

Merch, t-shirts etc säljs vid bersån mellan Rotundan och huvudbyggnaden.

 

♥  WC

Finns en trappa ner i huvudbyggnaden, samt innanför entrén. Det finns även bajamajor utplacerade i parken.

 

♥ Ta inte med
Paraplyer, stolar, väskor större än A4, egen mat eller dryck, flaskor, djur, professionella kameror och ljudinspelningsutrustning.

 

♥ Biljetten
Glöm inte att ha din biljett redo! Det går bra att visa biljetten i mobilen.
Tickster, som säljer våra biljetter, hjälper dig gärna om du inte hittar ditt mail med biljetten. Det finns biljetter kvar att köpa om du har en kompis som vill hänga med.

 

♥ Buss & Tåg
Huskvarna tågstation samt busshållplatserna för linje 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: www.jlt.se. Närmaste hållplatser är Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Station och Huskvarna Kungsporten.
Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det!

 

♥ Parkering
Det finns ca 700 fria parkeringsplatser runt om Folkets Park. Du som har möjlighet, ställ bilen hemma och ta tåg eller buss hit.

 

♥ Safe Space

Vi förstår att man kan behöva en paus från alla intryck en konsert kan innebära. Safe Space tältet finns för dig som behöver någon att prata med eller vill få vara ifred en stund.  Du är välkommen precis som du är, vi finns här för dig!

 

Välkommen!

 

Karta

 HOV1 

 

Över 1 miljard streams. 13 låtar har gått direkt in på Spotifys Top 50. Nominerade till 3 Grammis, vunnit 7 Rockbjörnar och fått 6 utmärkelser av P3 Guld. HOV1 är ett av landets absolut största artister och i sommar möter de publiken på Nordens största festivaler och scener.

 

Under 2021 lyckades HOV1 med den otroliga bedriften att bli den mest streamade akten på Spotify i Sverige och uppnådde en ny milstolpe i karriären genom att nå 1 miljard streams på sin musik. Förutom HOV1 så är det bara Veronica Maggio som har uppnått 1 miljard streams på musik på svenska.

 

HOV1 bestående av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och producenten Axel Liljefors Jansson slog igenom stort 2017 med sitt debutalbum ”Hov1” som blev 1:a på den svenska albumlistan. Sedan dess har de släppt ytterligare tre album (”Gudarna på Västerbron”, ”Vindar på Mars” och ”Barn av vår tid”) som alla blev 1:a på albumlistan, vunnit 7 Rockbjörnar, 6 utmärkelser på P3-guldgalan och haft över 13 officiella singel 1:or.
Estraden

Estraden har under sin tid i rampljuset etablerat sig som en av Sveriges största hitmakare med mer än 240 miljoner streams i sin katalog.

 

Estraden debuterade 2018 tillsammans med Norlie & KKVs på deras hitlåt ”Mer för varandra” som blev nominerad till årets låt på P3 Guld och var en av det årets mest streamade låtar. Under sensommaren 2020 släppte de sitt hyllade debutalbum ”Mellan hägg och syrén” som belönades med både Grammis & P3-guldnomineringar.

 

Estraden består av tre låtskrivare, producenter och artister; Carl Silvergran, Felix Flygare Floderer och Louise Lennartsson. Deras musik kännetecknas av tydliga hookar där modern pop möter intim skörhet. De har belönats med nomineringarna ”Årets Grupp” på P3-Guldgalan, “Årets Pop” på Grammisgalan samt ”Årets Genombrott” på Musikförläggarnas pris. Under sommaren 2022 turnerade estraden över hela Sverige och hade bland annat ett stopp på Gröna Lunds scen.

Artistinformation
instagram
hov1.se
instagram
estr4den
tiktok
@hov1se
spotify
Hov1
spotify
Estraden

Hov1 + Estraden

Lördag 17 juni 2023

Entrén öppnar 18:00

Konsertstart 19:30

Utescenen

Ingen åldersgräns (18 år i baren)

495 kronor + serviceavgift 55 kronor

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer