Hooja 1x1

Entrén öppnar 18:30

Bell 20:00

Hooja 21:30

Slut beräknas 22:30

 

 Karta

HOOJA

Någonstans norr om polcirkeln bor det maskerade spelmanslaget Hooja som debuterade 2021 med “Donkey Kong”. Soundet har beskrivits som “skogsdisco”, och med ett unikt uttryck och en nypa salt driver de med sig själva över catchiga melodier och med texter om livet i norr. Vi tycker det är helt fantastiskt, och efter den utsålda succén på Parketten vill vi såklart göra om folkfesten, 9 juni på utescenen!

 

Ordet om Hooja spred sig snabbt i början av 2022, och efter bara några dagar låg hela fyra låtar i topp på Spotifys lista över de mest virala låtarna i Sverige. En lista som Hooja minst sagt har dominerat under hela 2022. Det hela tog extra fart med hiten ”Banan, Melon, Kiwi & Citron” och jus nu är HOOJA mest önskade artisten på Musikhjälpen.

 

Hoojafebern som sprider sig över Sverige pågår, och 2023 kommer inget avta. Vi ser fram emot allsång, sköna dansmooves från Mårdis och vi vill bara ha mer och mer och mer!

 

BELL

Med inspiration tagen från amerikansk pop, punk och hyperpop blandad med en bred bakgrund i både svensk hiphop och metal så fyller den 22-åriga artisten BELL från Stockholms förort ett tomrum i den svenska popscenen med musik som låter lite skitig och med texter fyllda av ärlighet och edge.

 

Med sin kvicka framgång på TikTok där hon tagit sig upp i över 100 000 följare, har BELL kunnat bjuda in sina följare och fans till hennes egna värld, fylld av musik, personliga berättelser och humor. Ur denna värld föddes hennes första singel ”BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG” som för en debuterande artist nådde väldigt imponerande siffror redan första veckan.

 

Sen dess har BELL virat oss hårdare och hårdare runt sitt lillfinger, och har under resten av året utlovat en hel del ny uppseendeväckande musik. Singeln “MISSFÖRSTÅTT” började som en viral vers på TikTok och landade en förstaplats på Spotify Top 50 bara ett dygn efter den släppts.

Artistinformation
instagram
hoojahooja
instagram
allahatarbell
tiktok
@Hoojahooja
spotify
HOOJA
spotify
Bell

HOOJA + support: BELL

Alla Huskvarnapoolers - välkomna på skogsdisco!

Fredag 9 juni 2023

Entrén öppnar 18:30

Konsertstart 20:00

Utescenen

Ingen åldersgräns (18 år i baren)

295 kr + serviceavgift 30 kr

Köp biljett

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer