OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

1646676261082 (1)

Välkommen till Huskvarna Folkets Park 18 november

♥  Tider
18:30 – Entré / servering / bar öppnar
19:30 – MaidaVale
20:45 – Hällas
Spelningen beräknas vara slut ca 22:15

Spelningen är i Teaterladan där vi också skannar biljetterna.

♥ Mat och dryck 
Restaurang Stockmakaren säljer fika, korv m bröd, öl, cider, vin & alkoholfria alternativ i Rotundan.

♥ Ta inte med
Paraplyer, stora väskor, djur, egen mat eller dryck, flaskor, professionella kameror och ljudinspelningsutrustning.

♥ Garderob
Det finns möjlighet att hänga av sig ytterkläder i Rotundan utan avgift. OBS att ”garderoben” är obemannad.

♥ Biljetten
Glöm inte att ha din biljett redo! Det går bra att visa biljetten i mobilen.
Tickster, som säljer våra biljetter, hjälper dig gärna om du inte hittar ditt mail med biljetten, klicka här

♥ Buss & Tåg
Huskvarna tågstation samt busshållplatserna för linje 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: www.jlt.se. Närmaste hållplatser är Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Station och Huskvarna Kungsporten.

♥ Parkering
Det finns ca 600 fria parkeringsplatser runt om Folkets Park.

Grymt välkommen!

Hällas

Hällas är bandet som förtrollar allt fler med sin äventyrsrock och magiska atmosfär. De fick något av ett underground-genombrott med 2017 års album ”Excerpts From A Future Past” och det mycket tack vare hitsingeln ”Star Rider”. 2020 följdes framgångarna upp av albumet ”Conundrum”, som nominerades till en Grammis såväl som till P3 Guld.

 

Hällas, som bildades i Jönköping 2011 har med sin unika blandning av 70-talsrock, proto-metal, folk- och psykedelisk rock uppmanat publiken att glömma vardagen och i stället kliva in i en förunderlig fantasyvärld. Det mesta pekar på att de lyckas alldeles utmärkt med den föresatsen och fortsätter att göra det med det senaste albumet ”Isle Of Wisdom”, som har placerat sig i topp på försäljningslistor och fått musikkritiker över hela världen att unisont jubla. Efter att ha kickstartat sommaren genom att spela på två av Skandinaviens största rockfestivaler Sweden Rock Festival och Copenhell, där de fått högsta betyg, är Hällas nu redo att fortsätta sin resa genom de astrala planen med en omfattande turné runtom i Skandinavien under hösten 2022.

 

MaidaVale

Som ett av de starkast lysande banden i den nya generationen av psykedelisk musik skapar kvartetten MaidaVale en ohämmat experimentell, krautinfluerad rock som frångår det förväntade och bildar en helt egen atmosfär av ljud.

År 2016 släppte bandet debutalbumet Tales of the Wicked West som mottogs med öppna armar och ledde till intensivt turnerande runt om i Europa. På den andra fullängdaren Madness Is Too Pure, producerad av Jari Haapalainen, följer MaidaVale upp med en än mer experimentell och dynamisk ljudbild som slår fast bandets självklara plats i psykrockscenen. Madness Is Too Pure hyllades bland såväl kritiker som lyssnare för den innovativa tappningen av genren, och gav bandet en nominering till P3 Guld 2019 i kategorin Årets Rock/Metal. Samtidigt har bandet som liveakt ständigt lovordats för sin musikalitet och det starka samspelet mellan både musiker och publik.

MaidaVale har under de senaste åren, förutom intensivt turnerande i Europa, spelat på namnkunniga festivaler som Freak Valley, Desertfest Berlin, Duna Jam och den historiska första upplagan av Statement Festival.

 

Artistinformation
spotify
Hällas
spotify
MaidaVale

Hällas + MaidaVale

Fredag 18 november 2022

Entrén öppnar 18:30

Konsertstart 19:30

Teaterladan

Ingen åldersgräns (18 år i baren)

295 kr + serviceavgift 30 kr

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer