OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

HH-square-1x1-jönköping

Varmt välkommen på konsert med Håkan Hellström på Elmiafältet i Jönköping den 15 juli som arrangeras av FKP scorpio och Huskvarna Folkets Park. Det kommer att bli väldigt mycket folk. Var ute i god tid, så att du inte missar något. Se även till att dricka mycket vatten innan konserten och ladda ner biljetten till mobilen innan du åker till konserten.

 

HÅKAN HELLSTRÖM
15 juli: Jönköping | Elmiafältet

 

CIRKATIDER
17:00 Entrén öppnar

20:00 Konsert med Håkan Hellström börjar

Ca 23.00 Konserten slutar

 

Kom i tid! Det kan bli långa köer. Efter konserten – ta det lugnt. Utpasseringen går snabbare om vi alla visar hänsyn. Tveka inte att fråga personal eller vakter om hjälp ifall du undrar över något.

 

Ta dig till Elmia / PARKERING

Den enklaste och snabbaste lösningen är kollektivtrafiken. JLT. Åk buss nummer 1 som stannar på Rosenlundsbadet.

Behöver du åka bil finns det gott om parkeringsplatser utanför Elmia. Du betalar för parkering med kort i betalstationer på plats eller genom mobilapparna ePARK eller EasyPark via SMS.

Entré

Entrén är placerad upp för backen mot Rosenlunds IP på Friggagatan, ovanför Hall A.

MERCH

Det kommer finnas Håkan-merch på plats för försäljning på området.
SE KOLLEKTIONEN HÄR REDAN NU

 

MÅSTE JAG PRINTA UT MIN BILJETT?

Nej. Om du har en digital biljett kan den scannas direkt från mobilen – förutsatt att skärmen är hel och ren. Ladda ner biljetten till telefon i förhand och ha biljetten redo redan innan du kommer till entrén

 

JAG HAR TAPPAR BORT MIN BILJETT!

Logga in hos biljettleverantören Eventim med de uppgifter du använde vid köpet. Där kan du ladda ner din biljett igen.

 

ÅLDERSGRÄNS

Konserten har en åldersgräns på 13 år. Åldersgränsen är strikt och gäller även barn i målsman sällskap samt spädbarn med hörselkopor. Alla som går på konserten måste vara över 13 år och ska kunna styrkas vid behov.

 

MAT & DRYCK

På vårt restaurangområde serveras hamburgare, korv, tapas, öl, vin och alkoholfria drycker. Vill du bara ha något litet så finns det godis, läsk, kaffe, kakor mm i våra kiosker som du hittar på flera platser på vårt område.

Det finna vattenstationer att hämta vatten ur, och det är tillåtet att ta med en vattenflaska av plast – utan kork – in på området.

 

RÖKNING

Är inte tillåtet på området.

 

LÄMNA HEMMA

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, pallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtas in på konsertområdet. Systemkameror, selfiepinnar och videokameror får inte tas med in. Även husdjur lämnas hemma. Mat och dryck får inte tas med in, det finns bar med öl, vin, cider och alkoholfria alternativ samt mat på plats till försäljning. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen effektförvaring.

 

VI SES PÅ LÖRDAG, DET KOMMER BLI FANTASTISKT!

 

”Hej Jönköping! Ser så mycket fram mot att komma till er i sommar. Kommer med kappsäcken full av soul, gnistrande ackord och blänkande dansskor. Bara en vinter och en vår kvar! ❤️”
/Håkan

2022: 4x Ullevi. Extas. Glädje. Allsång. Över 280 000 kärleksfulla människor i publiken.

2023: Magin fortsätter. Från Piteå i norr till Helsingborg i söder – Håkan Hellström åker ut på sin första turné sen 2017.

 

Konserten genomförs i samarbete med FKP Scorpio och Huskvarna Folkets Park

Artistinformation

Håkan Hellström

Världens bästa Håkan

Lördag 15 juli 2023

Entrén öppnar 17:00

Konsertstart 20:00

Elmiafältet

13 år

695 kronor + serviceavgift

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer