12 april

GRAVEYARD + support: Skraeckoedlan

  • Datum: fredag 12 april, 2019
  • Tid: Entrén öppnar 19:30
  • Inträde: 295 kr + serviceavgift.
  • Scen: Teaterladan (inomhus)
  • Åldersgräns: Ingen åldersgräns. 18 år i baren.
 
OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Graveyard är tillbaka!

Entré / servering öppnar 19:30
Skraeckoedlan 20:00
Graveyard 21:30

Det blir mer hyllad rock i april när Graveyard beger sig ut på vårturné!

Göteborgarna har haft ett guldår under 2018. Det nya albumet ”Peace” landade en listetta och i juli öppnade de för Guns N’ Roses på Ullevi. Hösten fylldes av turnérande och flera utsålda spelningar. Under konserten på hemmaplan ringlade sig kön långt från Pusterviks entrédörrar.

Graveyard vann välförtjänt Årets Rock/Metal i P3 Guld.
I april sätter turnén igång hos oss den 12 april!


Support:
SKRAECKOEDLAN 

”2019 fyller Skraeckoedlan tio år. Att Mastodon fått stå modell för såväl musik som estetik har varit uppenbart hela vägen. Med Earthbörjar bandet på riktigt besitta såväl spelskicklighet som ambitioner nog att kunna mäta sig med förebilderna. Inte materialet och helheten kanske, men det kan väl ingen begära.

Då borde de allt mer likna en kopia? Tvärtom. De är utan tvekan ett av Sveriges mest originella rockband. Sätt på vilken låt som helst och det finns inte ett band på planeten som du kan missta det för. Skraeckoedlan klampar allt längre in på sin alldeles egen väg. Det är mer melodi och epik, samtidigt som riffen är tunga som kaskelottfamiljer. Earth innehåller också en klar majoritet av bandets bästa låtar hittills.

Konceptet, bandets egen sagovärld, är fortfarande lite oklart. Så många coola djur som möjligt verkar viktigare än en röd tråd. Det kvittar egentligen. Texterna är ytterligare ett signum: Det är Atlantis, kosmos, olika bestar och deras signalement. Och vem kan inte älska låtar om mammutar och jättebläckfiskar?” / Jesper Robild, Gaffa (betyg 5)

Skraeckoedlan live är något alldeles extra, missa inte!

HOTELLPAKET

Vi har i samarbete med John Bauer Hotell ett väldigt förmånligt hotellpaket inkl biljett, hotellrum & frukost.
Mer info hittar du på John Bauer Hotells hemsida