EllenKraussCan20652

Vill du bo på hotell i samband med konserten har vi ett bra erbjudande tillsammans med John Bauer hotell, du hittar det här!

Ellen Krauss är en klassisk singer-songwriter. Men kanske egentligen mer än så. Hjärtat på utsidan finns där, likaså känslan för popmelodier, den lågmälda intensiteten, förmågan att få det småskaliga att upplevas storslaget. Men för Ellen Krauss handlar det också om att hon vuxit upp mitt i musiken – dessutom med avsevärd framgång – och att publiken har kunnat följa det, i princip, i realtid. 

Ellen Krauss hade sitt genombrott med debutsingeln The One I Love, som nu har lyckats nå över 26 miljoner streams på Spotify. Med en otrolig röst, närvaro, mod och en medfödd känsla att beröra sina lyssnare har hon snabbt blivit en av pop-Sveriges nästa stora framtidsnamn; inte minst genom 2020 års debutalbum ”Pearl”.

Ellen har redan hunnit turnera både själv och med giganter som Laleh, Markus Krunegård och Miriam Bryant. Under hösten 2023 medverkar Ellen i Så Mycket Bättre och under 2024 släpper Ellen nya singlar och ett nytt album – även detta skapat tillsammans med hennes ständiga samarbetspartners Christian Walz och Johan ”Jones” Wetterberg – och med ytterligare ett magiskt stjärnalster i ryggen väntar nu egna spelningar runtom i landet under sommaren.

Artistinformation

Ellen Krauss

En magisk kväll med Ellen!

Söndag 8 september 2024

Entrén öppnar 17:00

Konsertstart 18:00

Teaterladan

ingen åldersgräns (18 i baren)

450 kr + serviceavgift 45 kr

Köp biljett

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer