OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Sannex-2023-no-logo[33]

Kom och dansa med Sannex på Parketten. Dörrarna öppnar vid 18:30, dansen är igång mellan 19-23. Eget fika får EJ medtags. OBS att detta är ett kontantfritt evenemang, du kan betala med swish i entrén och garderoben + med swish och kort i serveringen.

I samråd med er besökare och befintligt polistillstånd kommer det INTE vara något väskförbud på detta evenemang, dock kommer stora väskor fortfarande få stanna i garderoben. Det kommer därav inte heller vara visitering.

Men som tidigare får man inte ta med mat eller egen dryck. Tom vattenflaska är okej att ta med in!

Till denna kvällen har vi ett paket från John Bauer hotell, för att ta del av erbjudandet, klicka här.

Sannex är bandet som hyllas av både recensenter, Musiksverige och inte minst publiken och ligger i framkant för hur ett band kan följa med i tiden med ändå behålla sina rötter. Bandet satsar alltid hårt på att bredda sin repertoar och därmed nå en bredare publik som kommer ut, inte bara för att dansa utan även för att ”lyssna”. 

Med Melodifestivalen 2021 i ryggen och ihop med det internationella skivbolaget WARNER vill de nu visa Musiksverige hur dansband 2.0 låter!  

Flerfaldigt guldklaven-vinnande och grammisbelönade Sannex gör alltid sitt yttersta för att publiken ska få en minnesvärd kväll. Allt från glada bugglåtar till eftertänksamma ballader. Med bredd som signum är målet den absoluta toppen.

 

RJL logga

Artistinformation
instagram
andreas_sannex

DANSBAND: SANNEX

Välkomna in i värmen från februari-rusket

Lördag 17 februari 2024

Entrén öppnar 18:30

Konsertstart 19:00

Parketten

250 kronor

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer