OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Casanovas-Promobild-fyrkantig-scaled

Dansa med Casanovas på Parketten. Dörrarna öppnar vid 18:30, dansen är igång mellan 19-23. Försäljning av mat, dryck och fika finns inne i lokalen. Du får därför inte ta med dig eget fika. OBS att detta är ett kontantfritt evenemang, du kan betala med swish i entrén och med swish och kort i serveringen.

 

OBS Enligt gällande bestämmelser så får du inte ta med dig någon större väska in på evenemanget (väskor upp till 40x40x20 cm är okej). Alla besökare kommer att visiteras. Du får inte heller hänga in en större väskan i garderoben. Undantag görs för mindre väskor, skötväskor och medicinväskor men dessa kommer att kontrolleras innan entrén.

 

Casanovas bildades 1989 på en fritidsgård i den östgötska staden Vadstena. På den tiden bestod deras repertoar till största delen av 50-talsrock. Fem år senare bestämde sig bandet för att satsa fullt ut på dansbandsmusiken och 1996 gick bandet ut på heltid, då som Sveriges yngsta heltidsorkester med en medelålder på 18 år. Med sin viljestyrka och kärlek till musiken slog sig Casanovas fram i den hårda musikbranschen, och det gav resultat. 1998 blev dem Svenska Dansbandsmästare på Kolsnäsudden i Sunne. De släppte sin första fullängdare ”I varje del av mitt hjärta” 2000 på Mariann Grammofon, som blev mycket kritikerrosad. Som producent stod schlagerkungen Henrik Sethsson.
 
Under dessa år har Casanovas haft, inte mindre än 9 låtar på Svensktoppen, medverkat i ”Bingolotto” två gånger, ”Nyhetsmorgon”, ”Outsiders” (Kanal 5, 2006), ”Äntligen Hitech” (TV4, 2006) och ”Du är vad du äter” (TV3, 2007). Dessutom har dem även framfört ett antal liveframträdande i radio, både i Sverige och Norden.
 
Jimmy Lindberg – gitarr / Sång
Henrik Sethsson – sång / Keyboard
Simon Bondesson – trummor
Stefan Ryding – bas / Sång
Victor Lindberg – gitarr

DANSBAND: CASANOVAS

Fredag 5 januari 2024

Entrén öppnar 18:30

Konsertstart 19:00

Parketten

250 kronor

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer