OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

callinaz 2

Dansa med Callinaz på Parketten. Dörrarna öppnar vid 18:30, dansen är igång mellan 19-23. Eget fika får EJ medtags.

 

 

OBS Enligt gällande bestämmelser så får du inte ta med dig någon större väska in på evenemanget (väskor upp till 40x40x20 cm är okej). Alla besökare kommer att visiteras.. Du får inte heller hänga in en större väskan i garderoben. Undantag görs för mindre väskor, skötväskor och medicinväskor men dessa kommer att kontrolleras innan entrén.

 

Callinaz

 

Callinaz är ett ungt dansband från nordvästra Skåne. Med en tydlig profil och sitt eget sound turnerar bandet runt både Sverige och har under senare år dessutom kommit att bli ett av Norges populäraste band. Musiken som spelas är en mix av swing, rock´n´roll och rockabilly i ett sound som inspireras av 50, 60-talet möter dagens populärmusik.

 

Bandet har tidigare fått prestigefyllda nomineringar och tilldelats pris! Carolina, som är den av få kvinnliga kapellmästare i Sverige, nominerades i Guldklaven till årets sångerska åren 2013 och 2016 och vann årets utstrålande musiker i Guldsladden föregående år. Andreas nominerades samma år till årets trummis i Guldsladden och bandet nominerades till årets band. Callinaz vann också Sveriges radiopris som årets uppstickare i Guldklaven 2014.

 

Callinaz har en fräsch stil och ett helt eget sound som gör dem unika på nordens dansbanor. Det bjuds på ett gött livegung, stor variation och en rolig show!
Artistinformation
instagram
@callinaz

Dansband: Callinaz

Lördag 2 december 2023

Entrén öppnar 18:30

Konsertstart 19:00

Parketten

Ingen åldersgräns

250 kronor

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer