OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

DankoJones2024_Facebook_Instagram_1080x1080px

♥  Tider
18:30 – Entré / Servering / bar (Rotundan) öppnar

19:30 – Gatuplan

20:40 – Danko Jones

Konserten beräknas slut 22:00

 

Vi skannar din biljett när du går in i Teaterladan, där spelningen är. Du får inte ta med dig någon större väska in på konserten eller hänga in den i garderoben. Väskor under 40x40x20 cm är okej, men kommer att kontrolleras. Alla kommer visiteras.

 

Garderob & WC

Obevakad garderob finns i Rotundan eller en trappa ner i huvudbyggnaden, där finns även toaletter.

 

Mat och dryck och merch mm.
FC gruppen säljer öl, cider, vin & alkoholfria alternativ samt enklare mat på parketten (hamburgare, pokébowl, räkmackor, korv m bröd). Kom gärna tidigt och häng med en öl, god mat och trevligt sällskap.

 

♥ Ta inte med
Paraplyer, stolar, väskor, egen mat eller dryck, flaskor, djur, professionella kameror och ljudinspelningsutrustning.

 

Biljetten
Glöm inte att ha din biljett redo! Det går bra att visa biljetten i mobilen.
Tickster, som säljer våra biljetter, hjälper dig gärna om du inte hittar ditt mail med biljetten.

 

Buss & Tåg
Huskvarna tågstation samt busshållplatserna för linje 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: www.jlt.se. Närmaste hållplatser är Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Station och Huskvarna Kungsporten.
Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det!

 

Parkering
Det finns ca 700 fria parkeringsplatser runt om Folkets Park. Du som har möjlighet, ställ bilen hemma och ta tåg eller buss hit.

Välkommen!

 

Vi har ett fantastisk erbjudande med hotell, frukost och biljett hos John Bauer hotell. Läs mer och boka här.

 

Danko Jones åker ut på turné – Och stannar hos oss i Huskvarna! 

 

Danko Jones, den kanadensiska rocktrion, är mästare på att leverera kraftfulla och svängiga riff, samt melodier som omedelbart fäster sig hos lyssnaren. Deras musik, präglad av energifylld rock’n’roll med influenser från både hårdrock och punk, skapar den ultimata upplevelsen som bara måste upplevas live. Nästa år återvänder Danko Jones till Huskvarna.

 

Danko Jones bildades i Toronto redan 1996, drivna av en DIY-punkrockanda har de stadigt byggt upp en enorm fanskara världen över. Har man någon gång upplevt deras unika och fartfyllda framträdanden live är det inte svårt att förstå att Danko Jones är ett av de mest hyllade livebanden där ute. Deras musik är ofta kännetecknad av kraftfulla gitarriff, snabba trummor och Danko Jones distinkta röst som ger en intensiv och levande upplevelse. Bandet har etablerat sig som en kraftfull scenakt och har turnerat flitigt runt om i världen.

Bandet bakom monsterhits som Had Enough, Good Times, My Little RnR och I think bad thoughts har en fanskara som sträcker sig från mainstream radiorockfans till inbitna metalheads. Med flertalet studioalbum i ryggen, bland annat kritikerrosade Fire Music, Wild Cat, A Rock Supreme och Power Trio är de nu aktuella med sitt senaste album Electric Sounds som visar att Danko Jones är kraftfullare än någonsin.

Sverige är mer eller mindre ett andra hem för Danko Jones – Och de stannar till i Huskvarna 2 mars!

Artistinformation

Danko Jones+ Special Guest: Gatuplan

Danko Jones är alltid en bra idé i Teaterladan

Lördag 2 mars 2024

Entrén öppnar 18:30

Konsertstart 19:30

Teaterladan

13 år (18 år i baren)

350kr + serviceavgift 45 kr

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer