OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Danko Jones Hva

♥  Tider:Servering / bar / merch i Rotundan fr kl 19:00.Teaterladan öppnar ca 19:30 där vi skannar din biljett.The Headlines 20:00Danko Jones 21:00♥ Mat och dryck:Restaurang Stockmakaren serverar öl, cider, vin & alkoholfria alternativ samt korv med bröd och annat smått & gott i Rotundan.  ​♥ Garderob och WC: finns en trappa ner i huvudbyggnaden. Observera att Teaterladan är en ouppvärmd lokal och vi rekommenderar därför er att ha jackan på.

♥ Biljetten: Glöm inte att ha din biljett redo! Det går bra att visa biljetten i mobilen. Tickster, som säljer våra biljetter, hjälper dig gärna om du inte hittar ditt mail med biljetten, klicka här

♥ Buss & Tåg: Huskvarna tågstation samt busshållplatserna för linje 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: www.jlt.se. Närmaste hållplatser är Huskvarna Sandagymnasiet och Huskvarna Kungsporten.Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det!

♥ Parkering: ca 700 fria parkeringsplatser runt Folkets Park samt ytterligare parkeringar vid skolorna mitt emot huvudentrén. Det är inte tillåtet att parkera inne i parken.Grymt välkommen!

 

Vill du passa på att boka hotell och bo över i Jönköping finns ett paket med biljett, boende och frukost på Johnbauer hotell här.

 

 

 

Artistinformation

Danko Jones + support: The Headlines

Danko Jones är tillbaka i Huskvarna Folkets Park

Söndag 1 maj 2022

Entrén öppnar 19:00

Konsertstart 20:00

Teaterladan

Ingen åldersgräns. 18 år i baren.

295 kr + serviceavgift 45 kr

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer