Casanovas Callinaz 1x1

Dansa NONSTOP Casanovas och Callinaz på Parketten (inomhus). Dörrarna öppnar vid 18:30, dansen är igång mellan 19:00-00:00. Eget fika får EJ medtags.

OBS att detta är ett kontantfritt evenemang, du kan betala med swish i entrén och garderoben + med swish och kort i serveringen.

I samråd med er besökare och befintligt polistillstånd kommer det INTE vara något väskförbud på detta evenemang, dock kommer stora väskor fortfarande få stanna i garderoben. Det kommer därav inte heller vara visitering.

Men som tidigare får man inte ta med mat eller egen dryck. Tom vattenflaska är okej att ta med in!

Callinaz

Callinaz är ett ungt dansband från nordvästra Skåne. Med en tydlig profil och sitt eget sound turnerar bandet runt både Sverige och har under senare år dessutom kommit att bli ett av Norges populäraste band. Musiken som spelas är en mix av swing, rock´n´roll och rockabilly i ett sound som inspireras av 50, 60-talet möter dagens populärmusik.

 

Bandet har tidigare fått prestigefyllda nomineringar och tilldelats pris! Carolina, som är den av få kvinnliga kapellmästare i Sverige, nominerades i Guldklaven till årets sångerska åren 2013 och 2016 och vann årets utstrålande musiker i Guldsladden föregående år. Andreas nominerades samma år till årets trummis i Guldsladden och bandet nominerades till årets band. Callinaz vann också Sveriges radiopris som årets uppstickare i Guldklaven 2014.

 

Callinaz har en fräsch stil och ett helt eget sound som gör dem unika på nordens dansbanor. Det bjuds på ett gött livegung, stor variation och en rolig show!

Casanovas

 
Casanovas bildades 1989 på en fritidsgård i den östgötska staden Vadstena. På den tiden bestod deras repertoar till största delen av 50-talsrock. Fem år senare bestämde sig bandet för att satsa fullt ut på dansbandsmusiken och 1996 gick bandet ut på heltid, då som Sveriges yngsta heltidsorkester med en medelålder på 18 år. Med sin viljestyrka och kärlek till musiken slog sig Casanovas fram i den hårda musikbranschen, och det gav resultat. 1998 blev dem Svenska Dansbandsmästare på Kolsnäsudden i Sunne. De släppte sin första fullängdare ”I varje del av mitt hjärta” 2000 på Mariann Grammofon, som blev mycket kritikerrosad. Som producent stod schlagerkungen Henrik Sethsson.
 
Under dessa år har Casanovas haft, inte mindre än 9 låtar på Svensktoppen, medverkat i ”Bingolotto” två gånger, ”Nyhetsmorgon”, ”Outsiders” (Kanal 5, 2006), ”Äntligen Hitech” (TV4, 2006) och ”Du är vad du äter” (TV3, 2007). Dessutom har dem även framfört ett antal liveframträdande i radio, både i Sverige och Norden.
 
Jimmy Lindberg – gitarr / Sång
Henrik Sethsson – sång / Keyboard
Simon Bondesson – trummor
Stefan Ryding – bas / Sång
Victor Lindberg – gitarr

Callinaz och Casanovas – NONSTOP

Nonstop-dans mellan 19-00!

Lördag 16 november 2024

Entrén öppnar 18:30

Konsertstart 19:00

Parketten

350 kr

Köp biljett

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer