OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

HFP Barnens dag 1x1 2403 #02

På torsdag den 6 juni, är det äntligen dags för Barnens Festivaldag i Huskvarna Folkets Park. Här kommer all information du behöver inför evenemanget:

♥  Tider
14:00 – Entréerna öppnar
15:00 – Dotter
16:15 – Friskis och Svettis håller i ett kort rörispass på utescenen
17:00 – Medina

Folkets Park stänger 18:00

♥ Entré
Entréerna öppnar klockan 14:00. Vi kommer ha tre entréer öppna – Öxnehagaleden, Stationsgatan och Folksparksvägen. I entrén kommer du att visiteras och biljetterna skannas. Räkna därför med att det kan bli kö och kom i tid.

OBS att Polisen har utfärdat ett väskförbud där väskor mindre än 40x20x20 är okej att ta med sig, vilket innebär att du INTE får ta med dig en väska större än så. Undantag finns för skötväskor, men alla väskor kommer visiteras. (Varmvatten till ersättning/välling kommer finnas i serveringen)

Det finns ingen garderob eller effektförvaring under evenemanget. Du kan därför inte lämna in dina tillhörigheter någonstans.

 

♥ Utgång
När dagen är slut är alla tre entréer öppna för utgång.

♥ Biljetten
Glöm inte att ha din biljett redo! Det går bra att visa biljetten i mobilen.
Tickster, som säljer våra biljetter, hjälper dig gärna om du inte hittar ditt mail med biljetten.

Det är helt slutsålt och kommer inte att gå att köpa biljetter i entrén.

♥ Mat och dryck
FC-gruppen säljer mat (hamburgare, pizza, korv med bröd, pannkakor och glass). Det kommer också gå att köpa popcorn. Vi påminner om att det numera finns ett vattenstation utmärkt på kartan, där du kan fylla på din tomma vattenflaska som du får ta med in.

♥  WC
Finns en trappa ner i huvudbyggnaden, samt innanför entrén. Vid Infon på kartan, finns ett litet portabelt skötbord.

♥ Ta inte med
Paraplyer, stolar, väskor, egen mat, godis, snacks eller dryck, flaskor, djur, professionella kameror och ljudinspelningsutrustning eller parfymflaskor.

Du får ta med en tom vattenflaska (av plast) MED kork, det finns möjlighet att fylla på vatten inne i Folkets Park.

♥ Buss & Tåg
Huskvarna tågstation samt busshållplatserna för linje 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: jlt.se. Närmaste hållplatser är Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Station och Huskvarna Kungsporten.
Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det!

♥ Parkering
Det finns ca 700 fria parkeringsplatser runt om Folkets Park, men eftersom det kommer mycket människor finns det en risk att du får gå långt från din parkering. Du som har möjlighet, ställ bilen hemma och ta tåg eller buss hit.

♥ Påminnelse 
Vi vill påminna om att det är mycket folk på plats under dagen. När du och ditt barn anländer, bestäm en återsamlingsplats ifall ni skulle komma bort från varandra. Kom också ihåg att skydda barnens öron med hörselskydd då det är en hög ljudvolym under konserterna.

 

Aktiviteter 2024: vi kommer som tidigare ha Hoppborgar, käpphästhoppning, chokladhjul och stora kramdjur. Assistancekåren kommer vara på plats samt en lokal idrottsförening med aktivitet. Det kommer också finnas ett minidisco i Rotundan!

BARN UNDER 3 ÅR GÅR IN GRATIS!

Karta

DOTTER

Sedan debuten har Dotter släppt en rad hitlåtar och etablerat sig som en av Skandinaviens mest spännande akter, med över 500,000 lyssnare i månaden på Spotify.

Dotter kom på andra plats i Melodifestivalen (2020) och undgick med en ynka poäng att vinna med hitsingeln ”Bulletproof”. Låten är det mest streamade bidraget av samtliga låtar från det årets Melodifestival – alla kategorier! Med över 20 miljoner streams har låten sålt både guld och platina, precis som det föregående årets hitsingeln ”Walk With Me” med sina snart 27 miljoner, släppt och framförd tillsammans med ingen mindre än Måns Zelmerlöw.

Med flera TV-framträdanden såsom Allsång på skansen, Sommarkrysset, TV4 nyhetsmorgon, har hon med åren skapat en alldeles egen unik plats på scenen där hon står som en av landets mest intressanta och snabbt växande popartister!

MEDINA

Popduon Medina var en av 00-talets mest älskade grupper som skapade en helt egen musikgenre, Haffla Music. Duon har 350 miljoner streams med hitlåtar som ”MissDecibel”, ”Där palmerna bor” och ”In i dimman” i bagaget. 2023 släppte Medina sitt comebackalbum ”Tropicalisera” och åkte på en omfattande turné för att fira sitt 20-årsjubileum.

2024 startar Medina sitt tredje decennium som grupp genom att ställa upp i Melodifestivalen med allsångslåten ”QueSera”.

Artistinformation

Barnens Festivaldag – Utsålt

UTSÅLT Inga mer biljetter kommer att släppas

Torsdag 6 juni 2024

Entrén öppnar 14:00

Huskvarna Folkets Park

100kr

Utsålt

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer