D2417923-2023-41C2-B79E-B2512653DDB0-export

Barnens Festivaldag med aktiviteter i hela parken. Uppträdande på utescenen med  Theoz & Kiana. Mer information om övrigt innehåll presenteras inom kort.
Obs! Begränsat antal biljetter.

Vi utökar i år antalet hoppborgar & serveringsställen för att minska köerna.

 

  • Käpphästaktivitet med Bankeryds Ridklubb

 

Theoz

 

Tävlar i Melodifestivalen 2023.

På TikTok och YouTube hittade Theoz sin digitala dansscen, med nu över 2,5 miljoner fans som följer och älskar varje (dans)steg han tar. 2018 blev hitsingeln ”Het” den näst mest sedda musikvideon på YouTube i Sverige och har idag över 14 miljoner visningar. Detta var även året Theoz blev nominerad i Guldtuben till både “Årets profil” och “Årets musical.ly”, samt kammade hem vinsten som “Årets stjärnskott” på ICONFEST.

Han tog 2019 språnget över till de fysiska scenerna och mötte sin publik runtom i landet, något han älskar att göra!

Theoz har släppt ett flertal singlar, “Lately, “Het”, “The Best Girl in the World” och “Why, Why, Why” innan det var dags att släppa första EP:n “Min Theori”. 2020 såg vi honom som en av huvudrollerna i filmen Rymdresan, med bland annat Robert Gustafsson som motspelare. Sommaren 2022 medverkade Theoz på Diggiloo, Sveriges största sommarturné. Med sig i bagaget har Theoz hiten “Som du vill” som han gick hela vägen till final med i Melodifestivalen 2022.

Vi följer med spänning Theoz blomstrande musikaliska resa!

 

Kiana

 

Snart 16-åriga Kiana tog Sverige med storm när hon sjöng sig till en andraplats i Talang. Talang-resan började med att jurymedlemmen Bianca Ingrosso överraskade Kiana under en lektion på hennes skola och tog med henne till audition.

Nu är hon redo för nästa äventyr – Melodifestivalen 2023 – där hon tävlar med bidraget ”Where Did You Go”, som är skrivet av Jimmy ”Joker” Thörnfeldt, Joy Deb, Linnea Deb.

– Låten handlar om att sakna en person som har gått ur ens liv, säger Kiana. Det är nästan som att jag söker efter en anledning till att den här personen har försvunnit.

Kiana Blanckert började sjunga och dansa i tidig ålder och hon minns själv väldigt starkt när hon som fyraåring, inför publik, sjöng ”Baby One More Time” på ett kryssningsfartyg. Hennes mamma är professionell dansare och Kiana har tagit dansklassen sedan hon var tre år gammal. Som 11-åring började hon på Kungliga Svenska balettskolan och gick där under två år innan hon började på Step In Dansstudion där hon numera går.

Kiana har också spelat huvudrollen som Pippi på Junibacken och medverkat i flera föreställningar på Intiman, däribland Annie, Ronja Rövardotter och nu senast Emil i Lönneberga. Just nu är hon aktuell i drömrollen som Dorothy i musikalen Trollkarlen från Oz på Intiman.

 

Barnens Festivaldag

Theoz & Kiana kommer!

Tisdag 6 juni 2023

Entrén öppnar 13:00

Huskvarna Folkets Park

Ingen åldersgräns

100 kr (barn under 3 år, fri entré)

Köp biljett

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer