OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

D2417923-2023-41C2-B79E-B2512653DDB0-export

Alla biljetter är slutsålda – och inga mer biljetter kommer att släppas.

Tiderna för festivalen:
13:00 Entrén öppnar
14:15 Kiana
15:00 Familjegympa med Friskis och Svettis
15:45 Theoz
17:00 Parken stänger

 

Tänk på att ljudnivån på konserter kan vara hög, även om den är anpassad för evenemanget – skydda alltid öronen på dig själv och dina barn när du är på en konsert.

 

 Entréer

Det finns tre entréer, Huvudentrén från Öxnehagaleden samt en entre från Folkparksvägen och en entré från Stationsgatan.

 

♥ Mat och dryck och merch mm.
Restaurang Stockmakaren säljer dricka, hamburgare och varmkorv, godis, glass och snacks. Folkets Park säljer dricka och popcorn. Betala helst med swish anternativt kort.

 

Merch från Theoz säljs nedanför Rotundan.

 

♥  WC

Finns en trappa ner i huvudbyggnaden, samt innanför entrén till höger (Öxnehagaleden)

♥  Aktiviteter

Hoppborgar (eget område för barn under 110 cm), Käpphästridning med Bankeryds ridklubb, Skottramp med HV71, Besök musikhusbilen från Bilda, Träffa Assistanskåren eller spela på chokladhjulet. Minidisco i Rotundan (OBS – ej under konserterna), träffa Bing och Angry Bird

 

♥ Ta inte med
Paraplyer, stolar, egen mat eller dryck, djur, professionella kameror och ljudinspelningsutrustning.

 

♥ Biljetten
Glöm inte att ha din biljett redo! Det går bra att visa biljetten i mobilen.
Tickster, som säljer våra biljetter, hjälper dig gärna om du inte hittar ditt mail med biljetten.

OBS att alla biljetter är slutsålda – det finns alltså inga biljetter att köpa i entrén

 

♥ Buss & Tåg
Huskvarna tågstation samt busshållplatserna för linje 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: www.jlt.se. Närmaste hållplatser är Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Station och Huskvarna Kungsporten.
Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det!

 

♥ Parkering
Det finns ca 700 fria parkeringsplatser runt om Folkets Park. Du som har möjlighet, ställ bilen hemma och ta tåg eller buss hit.

 

Karta

Theoz

 

Tävlar i Melodifestivalen 2023.

På TikTok och YouTube hittade Theoz sin digitala dansscen, med nu över 2,5 miljoner fans som följer och älskar varje (dans)steg han tar. 2018 blev hitsingeln ”Het” den näst mest sedda musikvideon på YouTube i Sverige och har idag över 14 miljoner visningar. Detta var även året Theoz blev nominerad i Guldtuben till både “Årets profil” och “Årets musical.ly”, samt kammade hem vinsten som “Årets stjärnskott” på ICONFEST.

Han tog 2019 språnget över till de fysiska scenerna och mötte sin publik runtom i landet, något han älskar att göra!

Theoz har släppt ett flertal singlar, “Lately, “Het”, “The Best Girl in the World” och “Why, Why, Why” innan det var dags att släppa första EP:n “Min Theori”. 2020 såg vi honom som en av huvudrollerna i filmen Rymdresan, med bland annat Robert Gustafsson som motspelare. Sommaren 2022 medverkade Theoz på Diggiloo, Sveriges största sommarturné. Med sig i bagaget har Theoz hiten “Som du vill” som han gick hela vägen till final med i Melodifestivalen 2022.

Vi följer med spänning Theoz blomstrande musikaliska resa!

 

Kiana

 

Snart 16-åriga Kiana tog Sverige med storm när hon sjöng sig till en andraplats i Talang. Talang-resan började med att jurymedlemmen Bianca Ingrosso överraskade Kiana under en lektion på hennes skola och tog med henne till audition.

Nu är hon redo för nästa äventyr – Melodifestivalen 2023 – där hon tävlar med bidraget ”Where Did You Go”, som är skrivet av Jimmy ”Joker” Thörnfeldt, Joy Deb, Linnea Deb.

– Låten handlar om att sakna en person som har gått ur ens liv, säger Kiana. Det är nästan som att jag söker efter en anledning till att den här personen har försvunnit.

Kiana Blanckert började sjunga och dansa i tidig ålder och hon minns själv väldigt starkt när hon som fyraåring, inför publik, sjöng ”Baby One More Time” på ett kryssningsfartyg. Hennes mamma är professionell dansare och Kiana har tagit dansklassen sedan hon var tre år gammal. Som 11-åring började hon på Kungliga Svenska balettskolan och gick där under två år innan hon började på Step In Dansstudion där hon numera går.

Kiana har också spelat huvudrollen som Pippi på Junibacken och medverkat i flera föreställningar på Intiman, däribland Annie, Ronja Rövardotter och nu senast Emil i Lönneberga. Just nu är hon aktuell i drömrollen som Dorothy i musikalen Trollkarlen från Oz på Intiman.

 

Barnens Festivaldag

Biljetterna är slutsålda - inga mer biljetter kommer att släppas.

Tisdag 6 juni 2023

Entrén öppnar 13:00

Huskvarna Folkets Park

Ingen åldersgräns

100 kr (barn under 3 år, fri entré)

Utsålt

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer