TADC_ATG_InstagramStory

VIKTIG INFO
Från och med 1 december är det lag på att samtliga besökare på evenemang utan restriktioner måste visa upp giltigt covidpass/vaccinationsbevis. Därför måste du som besökare ha aktuellt covidpass med dig tillsammans med legitimation. Covidpasset scannas i entrén i samband med att biljetten scannas. Enligt lag kan vi inte släppa in personer utan giltigt covidpass och tänk på att det alltså gäller bevis på två vaccinationer, ett bevis på negativt covidtest är inte giltigt. Detta gäller konserter från 1 december fram till 15 januari, för senare konserter återkommer vi om. För dig som inte har covidpass går det bra att återlösa din biljett fram till två dagar innan aktuellt evenemang. Kontakta i så fall ditt biljettombud. För mer info om covidpasset hänvisar vi till https://www.ehalsomyndigheten.se/covidbevis/.

At The Gates har varit ett mycket tongivande band för den svenska death metalscenen. Deras sound har kommit att kallas The Gothenburg Sounds, melodisk death metal, ett fack de delar med bland andra In Flames, Dark Tranquility och många andra. Grunden till detta sounds sägs komma från plattan The Red In The Sky Is Our från 1992 med just At The Gates.

At The Gates bildades 1990 och de har en rad album i bagaget och senast kom The Nightmare of Being, som släpptes i somras och som fått mycket bra kritik. Plattan följs upp av en turné med sju stopp, där ett är Huskvarna Folket Park och Teaterladan. Oavsett om du följt bandet sen dag ett eller om du nyfiken på melodisk death metal, är detta är given konsert för dig.

Support under turnén är Grand Cadaver, ”a new take on the old school”, ett band format veterane från svenska dödsmetallband. Medlemmarna kommer från band som varit med och format den svenska dödsmetallscenen, med frontmannen Michael Stanne, också känd från Dark Tranquility, In Flames och ett tidigt Hammerfall. Även Grand Cadaver har ett aktuellt album med sig.

Artistinformation
twitter
@AtthegatesGBG

At The Gates + support: Grand Cadaver

Stilbildande melodisk death metal från Göteborg.

fredag 10 december 2021

Entrén öppnar 19:00

Konsertstart 20:00

13 år. (18 år i baren)

375 kr + serviceavgift 35 kr

Köp biljett

Andra evenemang

2022
5 januari
19:00 – Parketten
18 januari
Utsålt
20:00 – Parketten
13 april
W.A.S.P. Liknande
20:00 – Huskvarna Folkets Park
12 maj
Magnum + support Liknande
19:00 – Teaterladan

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer