OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

ArchEnemy-2000x1200

♥  Tider
18:00 – Entré / Servering / Bar / Merch öppnar

18:45 – Baest
20:00 – Soilwork

21:15 – Arch Enemy

Kvällen beräknas vara slut 22:45

Det finns biljetter kvar som säljs via hemsidan och i entrén.

 

♥ Mat och dryck och merch mm.
Restaurang Stockmakaren säljer öl, cider, vin & alkoholfria alternativ samt mat. Kom gärna tidigt och häng i Folkets Park med en öl, bra musik och trevligt sällskap.

Merch, t-shirts etc säljs vid bersån bredvid huvudbyggnaden.

♥  WC

Finns en trappa ner, samt till höger  efter entren (i huvudbyggnaden).

♥ Ta inte med
Paraplyer, stolar, väskor större än A4, egen mat eller dryck, flaskor, djur, professionella kameror och ljudinspelningsutrustning.

♥ Biljetten
Glöm inte att ha din biljett redo! Det går bra att visa biljetten i mobilen. Det finns biljetter kvar ifall du har en kompis som vill följa med.
Tickster, som säljer våra biljetter, hjälper dig gärna om du inte hittar ditt mail med biljetten.

♥ Buss & Tåg
Huskvarna tågstation samt busshållplatserna för linje 1 och 2 stannar på gångavstånd från Folkets Park. Kolla buss och tågtider: www.jlt.se. Närmaste hållplatser är Huskvarna Sandagymnasiet, Huskvarna Station och Huskvarna Kungsporten.
Ni som har möjlighet att åka buss eller tåg, gör det!

♥ Parkering
Det finns ca 700 fria parkeringsplatser runt om Folkets Park. Du som har möjlighet, ställ bilen hemma och ta tåg eller buss hit.

Välkommen!

 

Vill du boka paket med boende och hotell? Kolla här!

FKP Scorpio och Huskvarna Folkets Park presenterar: ARCH ENEMY!

 

Arch Enemy är ett band som tycks vara helt oförmögna att göra annat än suveräna skivor. Gång på gång har de golvat oss med släpp hårda som en käftsmäll dopad av tunga riff, filmiska melodier, dundrande trumspel och kraftfull sång. Anförda av sångerskan Alissa White-Gluz är de nu aktuella med sitt elfte album ”Deceivers”. En skiva som Gaffa konstaterade består av ”Melodisk döds när den sparkar som mest röv”.

 

Arch Enemy grundades 1995 av gitarristen/låtskrivaren Michael Amott tillsammans med sångaren Johan Liiva. Johan Liiva ersattes 2000 av den tyska sångerskan Angela Gossow. Då Gossow lämnade bandet för att bli gruppens manager, ersattes hon av den kanadensiska sångerskan Alissa White-Gluz. Längs vägen har bandet färdats från den svenska västkusten till att bli ett globalt monster.

 

Om de senaste åren har lärt oss något är det att vi behöver regelbundna doser av tung jävla metall som skakar om och håller oss på rätt spår. Nu får vi det – Arch Enemy på Utescenen i Huskvarna Folkets Park!

 

Special Guest: Soilwork

Helsingsborgsbandet Soilwork har med sin melodiska death metal rönt stora framgångar över hela världen, inte minst i USA. Bandet skapades 1995 av Björn Strid och Peter Wichers men först under namnet Inferior Breed. Namnet ändrades ett år senare till Soilwork och i samband med namnbytet blev deras sound mer melodiskt.

Debutalbumet ”Steelbath Suicide” kom ut 1998 och de åkte ut på turné tillsammans med band som Darkane, Naglfar och Krisiun. Med den tredje plattan ”A Predator’s Portrait” (2013) blev Soilwork ett av banden som frontade den melodiska death metalscenen tillsammans med andra band som In Flames. Albumet ”Stabbing the Drama” (2005) blev deras sjätte släpp och gav Soilwork en kommersiell framgång i USA. Skivan hamnade på plats 12 och 21 på Billboards Heatseeker-lista och Independent albumlista.

Tidigare i år släppte Soilwork sitt tolfte album ”Övergivenhet” som representerar bandets utveckling och deras nuvarande fas i livet.

 

Support: Baest

Artistinformation
instagram
archenemyofficial
instagram
baestband
instagram
Soilwork
spotify
Arch Enemy
spotify
Baest
spotify
Soilwork

Arch Enemy + special guest: Soilwork

Support: Baest

Torsdag 17 augusti 2023

Entrén öppnar 18:00

Konsertstart 19:00

Utescenen

13 år

495 kr + serviceavgift 55 kr

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer