AmonAmarth-Pressbild 2000x1200

Vill du bo på hotell i samband med konserten har vi ett bra erbjudande tillsammans med Johan Bauer hotell som du hittar här!

Konserten arrangeras av Huskvarna Folkets Park och FKP Scorpio.

19:00-19:40 Insomnium

20:00-20:50 The Halo Effect

21:20-22:55 Amon Amarth

Säg Scandinavian death metal” och varje hårdrockare, och många musikentusiaster i allmänhet, vet vad du menar. Nu gör svenska vikingentusiasterna Amon Amarth gemensam sak med landsmännen i The Halo Effect och de finska grannarna i Insomnium. I augusti åker de ut på turnén ”Heidrun over Sweden Tour 2024”.

Stockholmsförorten Tumba handlar inte bara om ishockey. Utan även metal och nordisk mytologi. Sedan debuten 1996 har Amon Amarth spridit sin melodiska tolkning av death metal, med en tematik tungt färgad av folkloristik och svenska gudasagor. Ofta omtalas de som en av pionjärerna när det kommer till att bredda viking metal-genren bortom black metal-rötterna. Det är stora hjältesånger, lika melodiska som hårda, lika medryckande som inspirerande.

 

Bandet The Halo Effect, med medlemmar ur bland annat In Flames, värmer upp. Likaså mörkermännen i Insomnium. Musikaliskt och magiskt mörker mitt i den ljusa svenska sommarnatten.

 

Artistinformation
instagram
amonamarth
instagram
thehaloeffectse
instagram
insomniumofficial
spotify
Amon Amarth
spotify
The Halo Effect
spotify
Insomnium

Amon Amarth + support: The Halo Effect + Insomnium

Vikingarock när det är som bäst!

Fredag 30 augusti 2024

Entrén öppnar 18:00

Konsertstart 19:00

Utescenen

13 år (18 år i baren)

525 kr + serviceavg.

Köp biljett

Andra evenemang

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer