SAXON Promo 2023 Credit Lea Stephan

Vill du bo på hotell i samband med konserten har vi ett erbjudande på John Bauer hotell här!

Vi välkomnar till Saxon till Huskvarna Folkets Park och vår fina Teaterlada.

Saxon ger sig ut på Europaturnén ”Hell, Fire and Steel” och ett av stoppen är Huskvarna Folkets Park. Turnén bjuder på låtar från nyligen släppta plattan ”Hell, Fire and Damnation”, hela vägen tillbaka till 45 år gamla ”Wheels of Steel”, som framförs i sin helhet. Det blir också andra hits och favoriter från bandets långa karriär. Nytt och nostalgi, i en perfekt blandning.

Saxon är varma i kläderna efter sina uppskattade framträdanden när de gästat Judas Priest på deras utsålda Europaturné, och bandets Biff Byford är peppad på turné igen: ”Vi är verkligen glada att åka tillbaka till Europa tidigt nästa år och ville göra något speciellt för att markera tillfället. Det var fantastiskt att vara del av Judas Priest-turnén, och vi ville ta med oss en del av den andan och energin till vår nästa turné. Vilket bättre sätt finns det då att göra det på än att spela det första albumet som verkligen slog igenom för oss globalt, ”Wheels of Steel”, i sin helhet. Vi kommer självklart också att spela en rad hits och andra publikfavoriter samt låtar från vårt nya album ”Hell, Fire and Damnation”.”

Många metalfans listar Saxons banbrytande ”Wheels of Steel” ett måste-album, och bandet har också influerat många då- och samtida artister och akter i samma genre. Välkommen att uppleva ur-hårdrocken i Huskvarna Folkets Park.

SAXON – BANDET

BIFF BYFORD – Sång
NIGEL GLOCKLER – Trummor
DOUG SCARRATT – Gitarr
BRIAN TATLER – Gitarr
NIBBS CARTER – Bas

Biljetterna till Saxon i Huskvarna Folkets Park släpps 7 oktober 10.00.

Saxon

Fredag 14 februari 2025

Entrén öppnar 19:00

Start 20:00

Teaterladan

Ingen åldersgräns (18 år i baren)

595 kr + serviceavgift 55kr

Köp biljett

Fler evenemang i Huskvarna Folkets Park

Nyfiken på vad som händer?

Var först att höra om vad som händer